پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۰۸۱۸
۱۲:۱۹
۱۳۸۴/۱۱/۲۲

شاهرودی: اين ملت شكست نمی خورد

۱۲:۱۹
۱۳۸۴/۱۱/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،
سيدمحمود هاشمي شاهرودي در حاشيه مراسم راهپيمايي 22 بهمن در جمع خبرنگاران، حضور مردم در اين راهپيمايي براي پاسخگويي به هجمه‌‏هاي دشمنان عليه اسلام و انقلاب اسلامي را لازم و ضروري خواند و گفت: مردم ما مردمي آگاه و با شعور هستند و با حضور درچنين راهپيمايي‌‏هايي جواب دندان شكني به آمريكا و ساير كشورهايي كه امروز با اسلام و ايران دشمني دارند، مي‌‏دهند.
وي افزود: البته دشمنان انقلاب خود استكبارستيزي ملت ايران را مي‌‏دانند و به خوبي درك مي‌‏كنند اما چنين حضورهايي لازم و ضروري است تا ملت‌‏هاي مسلمان جهان از ايستادگي، مقاومت و استكبارستيزي مردم ايران الگوبرداري كنند.
رييس قوه قضاييه تصريح كرد: احساس خوبي براي شركت در اين راهپيمايي دارم، احساس مي‌‏كنم كه اين ملت هيچ گاه شكست نخواهد خورد.
هاشمي شاهرودي در پاسخ به اين سوال كه اقدام ايران در برابر توهين كنندگان به ساحت مقدس پيامبر اسلام چگونه بايد باشد، ضمن محكوم نمودن اين اهانت‌‏ها گفت: اقدامات لازم از سوي مراجع ذيربط انجام خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha