پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۰۸۵۶۹
۱۹:۱۹
۱۳۹۵/۰۸/۲۵

خط و نشان سید جلال حسینی برای سوریه

مدافع تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید در بازی برگشت مقابل سوریه از نظر فنی و اخلاقی کاری می‌کنند که سوری‌ها بفهمند تیم ملی ایران یعنی چه.
۱۹:۱۹
۱۳۹۵/۰۸/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،
سید جلال حسینی باسابقه‌ترین بازیکن حال حاضر تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی این تیم مقابل سوریه، با انتقاد از کیفیت چمن ورزشگاه تانکو عبدالرحمان اظهار کرد: همان طور که دیدید چمن ورزشگاه مساعد نبود اما ما تمام تلاش‌مان را کردیم و واقعا برای پیروزی به زمین آمده بودیم تا خیال‌مان را تا حدود زیادی از بابت صعود راحت کنیم. شرایط بسیار بد بود اما بچه‌ها جنگیدند و مردم این موضوع را می‌دانند.

به گزارش ایسنا، او اضافه کرد: چمن ورزشگاه وحشتناک بود. من فقط منتظر بازی برگشت هستم و می‌خواهیم از نظر فنی و اخلاقی کاری کنیم که سوری‌ها بدانند تیم ملی ایران یعنی چه. از الان از مردم می‌خواهم که برای بازی برگشت با سوریه در ورزشگاه حضور داشته باشند تا شاهد یک پیروزی خوب مقابل این تیم باشیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
اين سوري ها هم مثل روس ها شدن. البته تقصيري ندارن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
می بینید به خون ایرانیان تشنه هستند.
پاسخ