پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۳:۵۱
کد خبر:۴۰۹۱۲۸
۰۹:۱۱
۱۳۹۵/۰۸/۲۹

کافه‌ای برای بازماندگان «اسیدپاشی»+تصاویر

این کافه در دسامبر سال ۲۰۱۴ میلادی با هدف پایان بخشیدن به حملات اسیدی و این سنت و رفتار زشت توسط یک سازمان غیر‌انتفاعی در دهلی نو تاسیس شد.
۰۹:۱۱
۱۳۹۵/۰۸/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سرویس اجتماعی- «فدریکو بورلا» عکاس ایتالیایی سال گذشته پس از دیدار از کافه کوچگی در شهر «آگرا» در شمال هندوستان وحشت زده شده بود نه به خاطر آن چه در آن جا دیده بود بلکه تعجب اش نوع واکنش زنانی بود که مورد اسیدپاشی قرار گرفته بودند». 

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ او می‌گوید این زنان علیرغم آن‌که قربانی حملات اسیدپاشی بوده‌اند اما لبخند بزرگی بر روی لبان‌شان دیده می ‌شد. ریوپا، ریتو و دالی زنانی هستند که در این کافه که به نوعی پاتوق آنان نیز محسوب می‌شود کار می‌کنند. هر سه آنان و اکثر کسانی که در آن کافه کار می‌کنند در یک نکته با یکدیگر مشترک‌اند: همگی آنان قربانی اسیدپاشی شده‌اند. 

این کافه در دسامبر سال ۲۰۱۴ میلادی با هدف پایان بخشیدن به حملات اسیدی و این سنت و رفتار زشت توسط یک سازمان غیر‌انتفاعی در دهلی نو تاسیس شد. هدف از فعالیت در این کافه آگاهی بخشی درباره حمله با اسید و ایجاد اعتماد به نفس در بازماندگان این حملات است. 



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی معرف
United States of America
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۹
معنی اسیدپاشی رو من نفهمیدم !؟!؟
پاسخ