پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۰۹۱۴۴
۱۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۸/۲۹

پیش‌بینی بارش برف و باران در استان البرز

مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی برای ۲ روز آینده در استان البرز بارش برف و باران و دمای زیر صفر پیش‌بینی می‌شود.
۱۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۸/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،
منصور رحمانیان امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در این راستا و با توجه به مه‌آلود بودن هوا، لغزندگی و اختلال در نردد جاده‌های کوهستانی منتهی به استان البرز را نیز خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: این کاهش شدید دمای هوا تا روز دوشنبه ادامه دارد.

مدیرکل هواشناسی استان البرز تأکید کرد: در این راستا توصیه می‌شود از مسافرت‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی اجتناب شود و در صورت لزوم، تمهیدات لازم از جمله مجهز بودن به وسایل ایمنی مانند زنجیر چرخ، به همراه داشتن لباس گرم و ... به کار گرفته شود.

رحمانیان ادامه داد: با تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی در 42 ساعت آینده نشان آسمان استان نیمه ابری خواهد بود و در بعضی ساعات افزایش ابر و در پاره‌ای مناطق بارش پراکنده و در بعدازظهر و اوایل شب وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی بیانگر گذر امواج تراز میانی جو و نفوذ تدریجی توده هوای سرد از اواخر وقت امروز از شمال دریای خزر به سواحل شمالی، شمال شرق و مناطق میانی و حتی جنوبی کشور است که پیامد این شرایط در استان البرز تا اواسط هفته آینده افزایش ابر، بارش باران و به تدریج در برخی مناطق بارش برف، گاهی وزش باد شدید و کاهش محسوس دما است.

مدیرکل هواشناسی استان البرز افزود: انتظار می‌رود حاکمیت توده هوای سرد تا پایان هفته در استان ادامه یابد.

رحمانیان گفت: بیشینه دمای امروز 14 درجه و کمینه آن یک درجه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha