پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۰۹۴۶۵
۱۱:۵۳
۱۳۹۵/۰۹/۰۱
سردار مومنی:

محور ایلام به مهران گره ترافیکی ندارد/هنوز مهران یک طرفه است

جانشین فرمانده ناجا گفت: خروج خودروهای زائران برگشتی از مراسم اربعین از محورهای مواصلاتی به مهران پرحجم اما روان است.
۱۱:۵۳
۱۳۹۵/۰۹/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مومنی در حین رصد تردد خودروهای زائران برگشتی ازپارکینگ‌های مهران، اظهار کرد: باوجود افزایش آمار برگشت زوار به کشور از مرز مهران و انتقال زوار به شهرهای مقصد، تردد در پایانه مرزی به مرکز شهر، کمربندی و خروجی‌های شهر مهران پرتردد است اما گره ترافیکی نداریم.

وی بابیان اینکه زوار اربعین حسینی که قصد ورود به کشور را دارند برای جلوگیری از ازدحام جمعیتی در مرز مهران، از هر مرزی که از کشور خارج‌شده‌اند از همان مرز به کشور برگردند افزود: پیش‌بینی ما نشان می‌دهد حجم ورود زوار از کشور تا سه روز آینده پرتردد و سنگین باشد.

مؤمنی تأکید کرد: همکاری مردم به‌ویژه رانندگان و تعامل با همکاران ما در پلیس راهور، از بروز مشکلات و گره‌های ترافیکی جلوگیری می‌کند.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: برای روان‌سازی محور مواصلاتی مهران به ایلام و کاهش بار ترافیکی، تا اطلاع ثانوی این مسیر یک‌طرفه خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۱
همه ترافيك در اتوبان چمران بود
پاسخ