پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۰۹۹۹۰
۱۷:۲۶
۱۳۹۵/۰۹/۰۳

قاتل خاموش در مشهد جان یک نفر را گرفت

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: صبح امروز بر اثر استنشاق گاز مونوکسیدکربن یک کشته و یک مصدوم بر جای ماند.
۱۷:۲۶
۱۳۹۵/۰۹/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
مهدی رضایی اظهار کرد: حادثه گازگرفتگی منزل مسکونی در خیابان مطهری شمالی مشهد یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.

وی ادامه داد: این حادثه مقارن ساعت 9:30 در خیابان مطهری شمالی، در منزلی 30 متری رخ داد.

وی افزود: هنگام انتشار گاز مونوکسید کربن دو نفر در خانه بودند؛ که متاسفانه در زمان حضور تیم‌های امدادی یک نفر آن‌ها که مردی میانسال بود، جان خود را از دست داده بود و دیگری به علت مسمومیت شدید اعزام بیمارستان شد.

رضایی خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های اولیه کارشناسان سازمان آتش‌نشانی وجود مشکل و نقص در سیستم تهویه بخاری از جمله شیب منفی لوله دودکش، عدم تعبیه کلاهک H، خروج لوله بخاری از پنجره، ارتفاع نامناسب لوله دودکش موجب انتشار گاز سمی و کشنده مونوکسید کربن در فضای محصور خانه شده بود.

به گزارش ایسنا، معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد با اشاره به انتقال متوفی به پزشکی قانونی، علت دقیق وقوع این حادثه را نیازمند بررسی‌های بیشتر اعلام کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha