کد خبر: ۴۱۰۰۴۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۲

طرح ضربتی پلیس برای برخورد با پلاک‌های مخدوش

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از طرح تشدید برخورد با کسانی که پلاک های وسیله نقلیه خود را مخدوش و دستکاری می کنند، خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :
 سردار مهماندار گفت: متاسفانه در یک هفته اخیر تعداد پلاک های مخدوشی و دستکاری شده به علت گسترش طرح زوج و فرد تا محدوده طرح ترافیک، در تهران دو برابر هفته های قبل افزایش یافته است.

وی بیشترین علت پوشش پلاک وسائل نقلیه برخی از رانندگان قانون گریز را فرار از دید و اعمال جریمه دوربین های کنترل هوشمند در حوزه زوج و فرد و طرح ترافیک اعلام کرد.

سردار مهماندار افزود: هرگونه دستکاری، پوشش و مخدوش کردن پلاک نه تنها تخلف بلکه جرم محسوب می شود.

وی هشدار داد: حتما عاملان این جرم در محل دستگیر و کسانی که در لحظه مقابل دید پلیس قرار نگیرند نیز با دوربین های کنترل هوشمند رصد و در نهایت با تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل می شوند.

سردار مهماندار گفت: اعمال قانون ( جریمه 60 هزار تومانی) و توقیف وسیله نقلیه از دیگر تبعات ارتکاب این جرم است.

وی با اشاره به اینکه قانون، مجازات این جرم بسیار مهم را زندان تعیین کرده است گفت: ارتکاب این جرم در سوابق و سوءپیشینه افراد نیز درج خواهد شد.

سردار مهماندار افزود: با حضور فعال گشت های محسوس و نامحسوس پلیس و همچنین دوربین های ثبت تخلف و دستگیری مجرمانی که با انگیزه های مختلف پلاک خود را مخدوش یا دستکاری می کنند؛ دایره ارتکاب این جرم، تنگ تر خواهد شد.

سرهنگ عابدی جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ هم از توقیف روزانه یکصد خودروی پلاک مخدوشی در پایتخت خبر داد.

به گزارش شبکه خبر؛صالحی رئیس دادسرای ویژه رسیدگی به تخلفات رانندگی از ورود 1400 پرونده پلاک های مخدوشی، پوششی و دستکاری شده از ابتدای امسال تاکنون به این دادسرا خبر داد و گفت: مجازات شش تا یکسال زندان در انتظار مجرمان این جرم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
0
1
با کمال احترام به سردار مهماندار و پلیس و قانون

آماری که سردار اعلام میکند و در این مقاله هست نشانه از عدم رضایت مردم از کارایی این طرح و طرح زوج و فرد است.
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
0
1
اولین تخلف در این زمینه, اجازه به تردد موتورسیکلت های بدون پلاک هستش. در صورتی که با یک شهروند برخورد کنند و به دلیل ماموریت موقعیت رو ترک کنند, چگونه قابل پیگرد و پیگیری هستند؟
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
0
3
اولین تخلف در این زمینه, اجازه به تردد موتورسیکلت های بدون پلاک وابسته به برادران عزیزمون در سپاه و بسیج هستش. در صورتی که با یک شهروند برخورد کنند و به دلیل ماموریت موقعیت رو ترک کنند, چگونه قابل پیگرد و پیگیری هستند؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین