پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۱۰۱۹۰
۱۷:۰۹
۱۳۹۵/۰۹/۰۴

درخواست ۱۰ سال و نیم زندان برای اتوئو

دادستانی در اسپانیا درخواست ۱۰ سال و نیم زندان برای ساموئل اتوئو به دلیل تقلب در پرداخت مالیات کرده است.
۱۷:۰۹
۱۳۹۵/۰۹/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی سابق بارسلونا و کنونی آنتالیااسپور به دلیل تقلب و کلاهبرداری در پرداخت مالیات و اعلام صحیح مالک حق تصویر خود در سالیان گذشته، از سوی دادستان به ۱۰ سال و نیم زندان محکوم شده است.

اتوئو متهم شده درآمدش از طریق قرارداد تجاری با کمپانی پوما را به شرکت‌هایی در اسپانیا و مجارستان انتقال داده تا از پرداخت مالیات فرار کند. این مهاجم گلزن که برای تیم هایی چون اینتر، چلسی و بارسلونا بازی کرده است، پس از متهم شدن با انتشار بیانیه ای اعلام کرد مشاوره ناعادلانه و جعلی اطرافیانش باعث شده چنین تصمیمی بگیرد.

به جز اتوئو، مدیربرنامه‌های وقت او یعنی جوزپ ماریا مسالس نیز به اتهامات مشابه متهم شده و این دو مطابق درخواست دادستان باید در تاریخ معین با مراجعه به دادگاه، از خود دفاع کنند. 

به گزارش ایسنا و به نقل از الموندو، این اتفاق پیشتر برای ستارگانی چون لیونل مسی، خاویر ماسکرانو و نیمار نیز افتاده است. 

قوانین مالیاتی برای ستارگانی که در فوتبال اسپانیا بازی می‌کنند، سخت‌تر از دیگر کشورهاست و به همین دلیل چنین پرونده‌هایی در یکی دو سال گذشته باعث شده تا بازیکنان بزرگی با حضور در دادگاه از اقدامات خود دفاع کنند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
ساموئل اتوئو
ارسال پیام
captcha