آفتابنیوز : مرکل در نشست حزب دمکرات مسیحی در مونستر واقع در غرب آلمان، با بیان این نکته که در زمینه همکاری با ترامپ به توافق رسیده است، افزود، در اولین تماس تلفنی با ترامپ برای تبریک گفتن پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری، ما خواستار تلاش برای همکاری با یکدیگر شدیم.
مرکل گفت، به دیدار با افرادی که همیشه نظر موافقی با من نداشتند، عادت دارم. مذاکره درباره تغییرات آب و هوایی با روسای جمهوری آمریکا در گذشته کار آسانی نبود. البته، این مساله در رابطه با 'باراک اوباما' صدق نمی کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، ترامپ که قبلا از تغییرات آب و هوایی به عنوان حقه و فریب یاد کرده بود، هفته گذشته به روزنامه نیویورک تایمز گفت، فکر می کنم بین فعالیت انسانی و گرم شدن زمین رابطه وجود دارد.
توافقنامه تاریخی برای مقابله با تغییرات اقلیمی در 12 دسامبر 2015 در پاریس و از سوی 195 کشور امضا شد.
هدف اصلی این توافقنامه جهانی جلوگیری از افزایش دمای کره زمین در این قرن زیر 2 درجه سانتی گراد و همچنین تلاش برای محدود کردن دما به افزایش آن به زیر 1.5 درجه سانتی گراد نسبت به سطح آن قبل از صنعتی شدن است.
کاهش انتشار کربن، ایجاد یک سیستم شفاف و مبتنی بر بازار جهانی و پشتیبانی، از جمله تامین منابع مالی کشورها جهت ایجاد آینده ای شفاف و قابل انعطاف، از جمله اهداف این توافقنامه است.