صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۴۱۱۶۶۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
سرگردانی مسافران در فرودگاه مشهد + تصاویر
مسافران مقصد شیراز و تهران به دلیل تاخیر چندساعته در فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد سرگردان شدند.
آفتابنیوز :



به دلیل تاخیر چندساعته در پروازهای خروجی از فرودگاه هاشمینژاد مشهد، مسافران دچار بلاتکلیفی شدند.
پرواز مشهد به مقصد شیراز شرکت هواپیمایی زاگرس قرار بود ساعت 18:30 جمعه فرودگاه هاشمینژاد را ترک کند اما با تاخیر هشت ساعته، مسافرانش را حسابی کلافه کرد تا جایی که تعدادی از آنها با ماموران نیروی انتظامی درگیری فیزیکی پیدا کردند.
همچنین پرواز مشهد - تهران شرکت هواپیمایی آسمان که قرار بود ساعت 22:30 انجام شود، با اعلام مسئولان این شرکت با تاخیر چهار ساعت و نیمه قرار است ساعت 2 بامداد شنبه انجام شود.

سالار عقیلی خواننده سنتی نیز به همراه خانوادهاش در این پرواز حضور دارد که تاخیر چند ساعته او را نیز کلافه کرده است.


منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۴
هواپیمایی زاگرس یکی از بدترین ایرلاینهای داخلی است... پروازهای آن بارها با تاخیر و کنسلی زیاد همراه بوده...
دقیقا کجاست
متاسفانه این رویه ناپسند و ضایع کردن حقوق مردم امری تقریبا همه گیر شده اشت و اگر به دفاع از حقوق مردم جریمه ای برای این تخلف ها در نظر گرفته می شد خیلی از آنها کاهش می یافت ولی نبود مدافع حقوق مردم و در نتیجه پاسخگو نبودن هیچکس، وضع را بدین منوال در آورده است. مثلاچندی قبل بلیط ساعت19:30 همه مسافرین یکی ازهمین شرکت ها از فرودگاه نجف به تهران (95/9/3) به جد مورد انکار قرار گرفت که ما برای ساعت 22:30بلیت فروخته ایم و همه جایگاههای فروش در سراسر تهران اشتباه کرده اند و خلاصه مرغ یک پا دارد. ولی دردناک تر اینکه راه احقاق حقی و دستگاه پی گیری کننده پاسخگوئی وجود ندارد.
به نظر بنده بهترین راهش این بود آقای سالار عقیلی در داخل سالن کنسرت برگزار می کردند هیچ کس اعتراض نمی کرد

