پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۰:۲۸
کد خبر:۴۱۱۷۲۱
۱۳:۴۸
۱۳۹۵/۰۹/۱۳

دستور جمع‌آوری یک نوع شربت سرماخوردگی به دلیل تخلف در قیمت

مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدرسازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی درباره تفاوت قیمت شربت سرماخوردگی کودکان با قیمت روی جلد ۱۴۰۰ تومان و فروش ۳۰۰۰ تومان، گفت: بطور کلی در مورد داروهای بدون نسخه اگر قیمت روی جعبه با قیمت اعلامی داروخانه متفاوت باشد، تخلف محسوب می‌شود.
۱۳:۴۸
۱۳۹۵/۰۹/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
دکتر اکبر عبدالهی‌اصل، ادامه داد: شهروندان می توانند در صورت مواجهه با چنین مواردی، گزارش تخلف را به سامانه  ۱۴۹۰ اعلام کنند تا از این طریق بازرسان سازمان غذا و دارو و معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها موضوع را پیگیری کنند.

وی افزود: در مورد داروی مذکور  نیز به دلیل تخلف شرکت تولید کننده، دستور جمع‌آوری آن دارو از بازار صادر شده و در صورتی که این گزارش مربوط به شهریور یا قبل از آن نباشد، نشان‌دهنده تخلف شرکت تولید کننده و داروخانه‌ای است که دارو را به بیمار تحویل داده است و حتما بررسی می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا ودارو، عبدالهی‌اصل در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه یکی از شرکت های داروسازی بدون رعایت ضوابط، قیمت این دارو را افزایش داده بود که در همان زمان تذکرات  لازم را دریافت کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شربت سرما
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
درشهرستانهاي استان فارس بيايد ببينيدچه خبراست قيمتهاي داروواقعا بالاست داروخانه هاقيمت روي داروراقبول ندارن
پاسخ