پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۳۲
کد خبر:۴۱۱۸۸۸
۰۹:۴۲
۱۳۹۵/۰۹/۱۴

اولين نوشتار ياشار سلطاني بعد از آزادي

اولين نوشتار ياشار سلطاني بعد از آزادي
اگر پای عدالتخواهی به میان آید، از شهروندان و مردم عادی گرفته تا جریان های چپ و راست و انقلابی، همصدا فریاد می زنند و اجازه تضییع حقوقشان را نمیدهند.
۰۹:۴۲
۱۳۹۵/۰۹/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، یاشار سلطانی در طي نامه اي از مردم ایران تشکر کرد.

به گزارش قانون به نقل از سهندنامه متن نامه اين فعال رسانه‌اي به شرح زير است:

 نمیدانم در مورد این اتفاقات و اتهامات چه بنویسم، آن هم وقتی که می دانی در مسیر حق قدم گذاشته ای و همه سختی های آن لذت بخش است.

در مورد مسائلی که در این مدت گذشت به زودی و بطور مفصل و صریح صحبت خواهم کرد.

اما در این میان یک چیز مسجل شد و آن اینکه اگر پای عدالتخواهی به میان آید، از شهروندان و مردم عادی گرفته تا جریان های چپ و راست و انقلابی، همصدا فریاد می زنند و اجازه تضییع حقوقشان را نمیدهند و همین حرکت و حمایت ها باعث شد در این مدت نه تنها از مواضع ام عقب ننشینم، بلکه مصمم و محکم تر از قبل در این مسیر قدم بردارم.

زیرا مسیری که مردم انتخاب میکنند «مسیر حق» است و هزینه آن هرچه باشد باید پرداخت.

جا دارد از همه مردم عزیز ایران، از همکاران و اصحاب رسانه، جامعه معماری، جریانهای سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا گرفته تا انقلابی، جریانهای فرهنگی، تشکل های مردم نهاد و دانشجویی سراسر کشور، تشکل های بسیج و دفتر تحکیم وحدت و جنبش عدالتخواه و سایر عزیزان که در این مدت نه از بنده، بلکه از مسیر عدالتخواهی حمایت کرده اند سپاسگذاری کرده و سر تعظیم فرود آورم و ان‌شالله به یاری خداوند در این مسیر محکمتر از قبل پیش خواهم رفت.

با آرزوی سلامتی برای همه شما
 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
یاشار سلطانی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
نورمحمدی
Australia
۰۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
عدالتخواهی باید فرهنگ عمومی ملت ما بشود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۴
ان‌شاءالله حق تعالي نگهدار و پشت و پناهت باشد. الهي آمين
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۴
دمت گرم جوان زنده باشی
پاسخ