آفتابنیوز : سوزان لوین سرپرست تیم تحقیق عنوان می کد که رژیم غذایی گیاهی دارای فواید متعددی است که در ادامه برخی فواید این رژیم غذایی برای سلامت عنوان می شود.
-با خوردن گوشت کمتر و میوه و سبزیجات بیشتر، تا سال ۲۰۵۰ سالانه از مرگ چندین میلیون نفر در سراسر جهان پیشگیری می شود.
-به طور طبیعی تغذیه فاقد گوشت ضدالتهاب است چراکه سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها و سایر فیتومغذی هاست.
-کاهش وزن در افراد گیاهخوار شایع تر است.
-مطالعات نشان می دهد به طور کلی گیاهخواران از ریسک کمتر چاقی و بیماری های مزمن نظیر دیابت نوع۲، بیماری قلبی و برخی سرطانها برخوردار هستند.
-تحقیق نشان می دهد دیابت نوع۲ ارتباط تنگاتنگی با مصرف زیاد پروتئین حیوانی، بخصوص گوشت قرمز و فرآوری شده دارد. طبق یافته های تحقیقاتی، کسانیکه در طول۱۷ سال هفته ای یکبار یا بیشتر گوشت خورده بودند، ۷۴درصد بیشتر در معرض ریسک ابتلا به دیابت قرار داشتند.
-طبق گزارش محققان، رژیم غذایی گیاهی می تواند موجب کاهش ریسک ابتلا به فشارخون بالا، بیماری قلبی، و برخی سرطان ها از جمله پروستات و سیستم گوارشی شود.
به گزارش مهر، محققان اذعان می دارند که مصرف رژیم غذایی گیاهی برای محیط زیست هم مفید است بطوریکه با وجود تغییر اقلیم، تایید شده است که رژیم غذایی گیاهی تا ۷۰ درصد از انتشار گازهای مربوط به تولید غذا می کاهد.