آفتابنیوز : احمدي نژاد، انتقادات خود را يك روز پس از اظهارات خاتمي كه درباره ترافيك سنگين تهران بيان و از مديريت شهري انتقاد كرده بود، متوجه رئيس جمهوري ايران كرد.
سيدمحمد خاتمي روز چهارشنبه، هنگامي كه قرار بود در جلسه اي با اساتيد دانشگاه تهران شركت كند تا از اين دانشگاه دكتراي افتخاري دريافت كند، يك ساعت ديرتر از موعد مقرر به جلسه رسيد و در ابتداي سخنان خود از وجود ترافيك سنگين در شهر تهران انتقاد كرد و آن را متوجه مديريت شهري دانست.
او سپس به طنز درخصوص كلاه و ردايي كه قرار بود بر تنش كنند، گفت كه امروز بسياري در صف رياست جمهوري ايستاده اند تا اين كلاه را بر سر بگذارند. خاتمي البته يك نكته ديگر نيز به انتقاد گفت. او از اين كه چند قطره باران و برف موجب قفل شدن امور شهري مي شود گلايه كرد.
محمود احمدي نژاد، يك روز بعد در حالي كه سخنانش از يك شبكه تلويزيوني پخش مي شد، اظهارات خاتمي را با انتقادات صريح خود پاسخ داد. او گفت: «صحنه كشور نشان مي دهد كه در اين هشت سال سر چه كساني كلاه رفته است.»
او از اين كه رئيس جمهور محمد خاتمي در ترافيك تهران «معطل شده» ابراز خوشحالي و تأسف كرد: «خوشحال از اين كه بالاخره يك بار از ميان مردم عبور و در پايان دوره هشت ساله بخشي از مشكلات مردم را لمس كردند و متأسف از اين كه بسيار دير و در پايان دوره مأموريت با معضل ترافيك آشنا شدند.»
البته برخلاف سخنان احمدي نژاد، خودروي محمد خاتمي بارها در ترافيك تهران معطل مانده است. در آخرين ديداري كه چندي پيش او با فرمانداران سراسر كشور داشت، ديرتر از موعد مقرر رسيد. علت نيز گير افتادن در ترافيك تهران ذكر شد و خاتمي از اين بابت از حضار معذرت خواهي كرد. اما محمود احمدي نژاد، در ادامه انتقادات خود، موضوع را به مكان دفتر رئيس جمهور ارتباط داده و گفته است: «فكر مي كنم اگر دفترشان در خيابان پاستور باقي مي ماند، شايد زودتر با مشكلات مردم آشنا مي شدند. چرا كه در سعدآباد انسان ديرتر واقعيت هاي زندگي مردم را مي بيند.»
اين در حالي است كه بنابه گفته يكي از مديران نهاد رياست جمهوري، سيدمحمد خاتمي در اغلب موارد در دفتر اصلي خود كه در خيابان پاستور واقع است، ايفاي وظيفه مي كند و تنها هنگامي كه ديداري با يكي از مديران خارجي، سفرا و مسئولان كشورهاي خارجي داشته باشد به كاخ سعدآباد مي رود.
البته اين تنها محمود احمدي نژاد نيست كه لحن و گفتارش نسبت به رئيس جمهور «گزنده» شده است. تقريبا چند روزي است كه ادبيات اغلب كانديداهاي جناح راست نسبت به دولت خاتمي و شخص رئيس جمهور تغيير كرده است. در حالي كه اين اتفاق به علت به وجود آمدن فضاي انتخاباتي، مدتي بود كاهش پيدا كرده بود.
محمدباقر قاليباف، يكي از كانديداي جريان راست نيز چند روز پيش نسبت به محمد خاتمي انتقاداتي را بيان كرد. او در جمع دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف هنگامي كه مورد پرسش قرار گرفت كه آيا شما برنامه هاي خاتمي را پي خواهيد گرفت، گفت: «مگر خاتمي برنامه اي هم داشته است؟»
محمود احمدي نژاد، محمدباقر قاليباف، دو كانديدا از شش كانديدايي هستند كه قرار است يكي از آنها به عنوان نامزد نهايي برگزيده شود.
اكنون كانديداهاي جناح راست در حالي انتقادات خود را نسبت به خاتمي افزايش داده اند كه در مقابل هاشمي رفسنجاني موضع گيري كمتري مي كنند. اگرچه بنابر گفته علي اكبر ولايتي كه اكنون كانديداي انتخابات است، شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اصل را بر تقابل با هاشمي گذاشته است البته از انجا كه بنا به تجربيات گذشته انتقادات چه بسا باعث افزايش محبوبيت افراد مي شود، چه بسا كه آنها بر آن هستند از روشي كه بتواند به محبوبيت هاشمي و افزايش رأي او كمك كند، استفاده نكنند. اين موضوع البته مورد انتقاد نيز قرار گرفت. با اين حال هفته نامه «يالثارات الحسين» ارگان انصار حزب الله در آخرين شماره خود از اين كه جناح راست مقابل هاشمي سكوت كرده به شدت انتقاد كرد و خواستار آن شد كه باب انتقاد نسبت به او باز شود تا چنان گذشته بتوان درخصوص وضعيت مديريت اقتصادي او سخن گفت.
جناح راست نسبت به روش اقتصادي هاشمي رفسنجاني كه به دنبال «اقتصاد آزاد» است به شدت انتقاد دارد اما اكنون از انتقاد نسبت به او به شدت پرهيز مي شود. همين امر نيز باعث شده است تا كانديداهاي جناح راست كه عموماً در سخنان خود فقط به ايراد انتقاد مي پردازند، اظهارات خود را متوجه عملكرد خاتمي و دولت او نمايند.