پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۴۱۳۱۶۱
۱۱:۵۴
۱۳۹۵/۰۹/۲۰

واکنش رضا رشیدپور به شعارهای برخی افراد در بازی تراکتورسازی با استقلال

رضا رشیدپور مجری برنامه «حالا خورشید» در واکنش به شعارهای برخی تماشاگران بازی تراکتورسازی با استقلال متنی را در اینستاگرام منتشر کرد.
۱۱:۵۴
۱۳۹۵/۰۹/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجری «دید در شب» در اینستاگرام نوشت: «خلیج فارس بخشی از هویت پاک این مردم است. مگر می شود به حرف نابخردانه «چند ناآگاه» آن را انکار کرد؟ من و بسیار دیگری از هموطنان تورک، درفش رنج دیده‌ی این سرزمین را از جان عزیزتر می‌داریم . باکری و یاغچیان و شفیع‌زاده و ... خون‌شان را پای همین پرچم ریختند‌. ستارخان و باقرخان برای سربلندی همین آب و خاک سینه سپر کردند . شهریار اقلیم عشق برای همین سرزمین کلام مهر سرود‌. پس دست در دست هم‌، شانه به شانه هم، هرگز اجازه نمی‌دهیم که این درفش پاک‌، بر خاک بیفتد. تا کور شود هر آنکه نتواند دید.

از طرفداران باشکوه و باغیرت تراکتور که حالا به شایستگی صدرنشین فوتبال کشورمان هستند تمنا می کنم ضمن محکوم کردن برخی اتفاق های ناخوشایند ، اصالت و نجابت این قوم تاریخ ساز را بار دیگر نشان دهند .

یئل یاتار،  طوفان یاتار، یاتماز تراختور پرچمی»

گزارش خطا
برچسب‌ها:
رشید پور
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
این سادگی ها و حماقت های عده ای محدود و معلوم الحال را به دلیل عدم ایجاد تفکر و منطق سازی در فهم دانش اموزان آن دیار باید جستجو کرد که تصور می کنند با دشمن افرینی درون سرزمینی به جایی می رسند.
پاسخ
اناالحق
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
اقارشید پور وقتی تمام تاریخ اسمهای شهر وروستا ها را تغییر دادن کجابودی اصلا توکی هستی که درباره تراختور بزرگ وطرافدارنش نظر بدی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
این کار هرچند از طرف عده معدودی بوده باشه، بهتره که ریشه یابی و تحلیل بشه. ما عادت کرده ایم هر چیزی رو بدون توجه به ریشه هایش فقط محکوم کنیم و تمام.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
سردار ملی ما آریو برزن است که جلوی اسکندر مقاومت کرد نه کس دیگری!
پاسخ
ناشناس
خوش به حالت...عقل نداری راحتی :)
ناشناس
بخدا آریوبرزن هم بیاد میگید سردار ما حضرت آدم بود و فرار را برقرار ترجیح میدین!