کد خبر: ۴۱۳۸۹۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹

اهدای عضو به پنج بیمار جانی دوباره بخشید

هماهنگ کننده تیم پیوند اعضای استان چهارمحال و بختیاری از انجام دوازدهمین اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی در سال جاری در این استان خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :
زهرا سیاح در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: اعضای بیمار مرگ مغزی "محسن فاضلی" از اهالی فارسان جان پنج بیمار نیازمند پیوند عضو را نجات داد.

وی تصریح کرد: این بیمار به دنبال سقوط از ارتفاع دچار مرگ مغزی شد و در بخش ICU بیمارستان آیت‌الله کاشانی شهرکرد شهداء لردگان تحت مراقبت ویژه قرار گرفت و با اعلام رضایت خانواده وی برای اهدای اعضاء، عمل جداسازی توسط تیم مجرب این بیمارستان انجام شد. کبد، کلیه ها، عروق و نسوج این شخص برای اهدا، جداسازی و اعضاء به شیراز و تهران منتقل شدند.

 سیاح به فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری، اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم همچنان این استان جایگاه خود را در بین استان‌های پیشتاز در اهدای عضو حفظ کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین