کد خبر: ۴۱۳۸۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۴

هزار و یک خاصیت درمانی بادرنجبویه

از فواید وخواص درمانی بادرنجبویه چه میزان اطلاع دارید این گیاه پرخاصیت در چه زمینه هایی کاربرد دارد غالبا متخصصین طب سنتی این گیاه را برای درمان مشکلات گوارشی افراد مختلف استفاده می کنند همچنین رفع آفت دهان با این گیاه امکانپذیر خواهد بود .
آفتاب‌‌نیوز :
از فواید وخواص درمانی بادرنجبویه چه میزان اطلاع دارید این گیاه پرخاصیت در چه زمینه هایی کاربرد دارد غالبا متخصصین طب سنتی این هزار و یک خاصیت درمانی بادرنجبویهگیاه را برای درمان مشکلات گوارشی افراد مختلف استفاده می کنند همچنین رفع آفت دهان با این گیاه امکانپذیر خواهد بود .چاره سردردهای میگرنی نیز استفاده از این گیاه است .

1- گیاهی است پایا به بلندی تا 70 ساتنی‌متر، دارای ساقه چهارگوش، با برگ‌های تقریبا قلبی شکل که به طور متقابل روی ساقه قرار می‌گیرند.

2- مصارف عمده دارویی بادرنجبویه در قدیم مربوط به خواص ضدنفخ، معرق و ضدتب آن بوده است.

3- از اثرات مهم آن می‌توان به ضداسپاسم, ضدنفخ,آرامبخش مشکلات روده‌ای-معده‌ای با منشأ عصبی اشاره کرد.

4- همچنین دارای اثرات آرامبخش عمومی و ضدمیگرن است.

5- بادرنجبویه ضدویروس نیز هست و به ویژه روی ویروس هرپس (تبخال) مؤثر است.

6- در طب عوام از بادرنجبویه به عنوان معرق در درمان سرماخوردگی، آرامبخش، بهبود دهنده گردش خون، نسکین میگرن و ضدهیستری استفاده می‌شد.

7- قابل ذکر است که اثرات ضداسپاسم و آرامبخش مربوط به اسانس آن بوده و اثرات ضدویروس‌های هرپس و ایدز مربوط به اسید کافئیک و تانن‌های موجود در آن است.

8- استفاده دیگر بادرنجبویه در بیماری Grave است که در آن تیروئید به وسیله Thyroid stimulating immunoglobulin به میزان غیرعادی فعال خواهد شد. در این عمل مواد موجود در عصاره بادرنجبویه به Thyrotropin متصل شده و از فعالیت آن جلوگیری می‌کنند. این اثرات مربوط به اجسامی چون اسید روزمارینیک و اسید لیتوسپرمیک موجود در بادرنجبویه است.

9- روی حدود 2 گرم از برگ خردشده بادرنجبویه، یک لیوان آب جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند؛ سپس آن را صاف کرده و میل کنید. این میزان را می‌توان تا روزی سه نوبت تکرار کرد.

10- تاکنون هیچگونه عارضه جانبی از این گیاه گزارش نشده است.

منبع: دکترسلام


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
0
0
کسانیکه نفخ دارند و میخواهند دیگر نگیرند نفخ و شکمشان خوب کار کند !!! هر غذائی که میپزند بویژه از حبوبات و برنج و کوشتها را اجازه بدهند در 10 دقیقه اول خوب بجوشد و در این فاصله شروع کنند به جمع اوری کف ها از روی جوش امده و بریزند دور !!چندین مرتبه این کار را انجام دهندد و اگر با شیر پرچرب در اخر پخت غذا دو قاشق شیر در همان غذا ریخته و چند جوش بزند !!خاموش کنند شعله را و پس از 10 دقیقه کفی روی ان میبندد که ان کف را هم بگیرند !!غذا را توشجان کنند هرگز نفخ سراغشان نیامده و شکمشان هم خوب کار خواهد کرد !!
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین