پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۱۴۳۵۱
۱۲:۴۸
۱۳۹۵/۰۹/۲۶

۱۵ استان کشور متأثر از برف و کولاک/ امدادرسانی به ۵ هزار و ۶۰۰ مسافر

رئیس سازمان امداد و نجات به وقوع برف و کولاک در ۱۵ استان کشور اشاره کرد و گفت: هزار و ۶۸۹ خودروی گرفتار در برف در این مدت رهاسازی و به بیش از ۵ هزار مسافر نیز امدارسانی شد.
۱۲:۴۸
۱۳۹۵/۰۹/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به وقوع برف و کولاک در 15 استان کشور طی دو روز گذشته تاکنون اظهار داشت: استان‌های آذربایجان‌شرقی و غربی، اردبیل، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، لرستان، کرمانشاه، کردستان، سمنان، گیلان، گلستان، مازندران، فارس، قزوین و زنجان متأثر از برف و کولاک شده است.

وی افزود: 45 محورهای مواصلاتی در این مناطق تحت‌پوشش نیروهای امدادی قرار گرفته و 5 هزار 680 مسافر نیز امدادرسانی شده‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات به اسکان اضطراری 92 مسافر گرفتار در برف و کولاک اشاره و خاطرنشان کرد: 4 نفر توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

سلیمی بابیان اینکه 105 تیم امدادی  در این رابطه به‌کارگیری شده‌اند،‌ افزود: هزار و 689 خودروی گرفتار در برف توسط نیروهای هلال‌احمر رهاسازی شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
برف و کولاک
ارسال پیام
captcha