پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۱۴
کد خبر:۴۱۴۸۵۸
۰۹:۴۶
۱۳۹۵/۰۹/۲۹

اظهارات ضد ونقیض در مورد کاندیداتوری باهنر /آقای لابی جواب تلفن نمی‌دهد

عضو جامعه مهندسین اسلامی گفت: باهنر گزینه نهایی جبهه پیروان نیست.
۰۹:۴۶
۱۳۹۵/۰۹/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به گزارش ایلنا، جبار کوچکی‌نژاد عضو جامعه مهندسین اسلامی درباره خبری مبنی اینکه نظر نهایی جبهه پیروان نامزدی باهنر در انتخابات ۹۶ است، گفت: هنوز جمع بندی نهایی صورت نگرفته و باهنر نیز یکی از گزینه‌های مطرح شده است.

او ادامه داد: گزینه‌هایی مطرح شده است که در مورد آن‌ها بررسی‌ها صورت می‌گیرد و بعداز انتخاب فرد مورد نظر معرفی خواهد شد.

پیش از این نیز کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان امام رهبری نیز از نامزدی باهنر اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: از نظر نهایی جبهه پیروان اطلاعی ندارم و نمی‌دانم بر چه اساسی چنین اخباری منتشر شده است. چندین بار نیز با آقای باهنر تماس گرفته‌ام که پاسخ نداده‌اند و تا زمانی که جواب قطعی ایشان را ندانم نمی‌توان به طور روشن پاسخ داد.

این گمانه زنی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بار‌ها محمدرضا باهنر اعلام کرده است قصد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۱
این کاندیداهایی که اصولگراها دارند اگه بیان رای روحانی میره بالا مردم دلخوشی ازشون ندارن بخصوص تو اون هشت سال سیاه
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
اه ای وطنم هر کسی سودای ریاست جمهوری دارد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
لطفا برگرد به همانجا
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
آقای باهنر خودت رو با کاندیدا شدن خراب نکن وگرنه مثل بقیه اصولگرایان تبدیل به مهره سوخته میشوی.صلاح مصلحت خویش خسروان دانند.
پاسخ
علی معرف
Argentina
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
رای نداری باباجون خودتو ننداز جلو پروفسور ادعا

تومجلس که با حسینیان کشیدید عقب از ترس آبروریزی الان هم رایی ندارید زور نزنید .
پاسخ