کد خبر: ۴۱۵۱۰۴
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳

هوای تهران، سالم در آخرین روز پاییز ۹۵/ مردم یک منطقه بیرون نیایند

هوای تهران در آخرین روز پاییز سال ۹۵ سالم گزارش شده است. این درحالی است که کیفیت هوای یک منطقه تهران ناسالم برای همه گروه‌هاست.
آفتاب‌‌نیوز : شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرده است در ۲۴ ساعت منتهی به ۸ صبح امروز، هوای تهران در محدوده سالم بوده است؛ ۶۶. 

به گزارش خبرآنلاین، این درحالی است که اطلاعات مرکز جهانی کیفیت هوا نشان می دهد ایستگاه سنجش آلودگی هوا در گلبرگ در ساعت ۹ صبح امروز، هوای به شدت آلوده‌ای را ثبت کرده است؛ ۱۶۵، ناسالم برای همه گروه‌ها.

البته ۷ منطقه تهران هوای پاکی دارند. هوای فقط منطقه ۴ ناسالم برای گروه های حساس است و هوای منطقه ۸ در محدوده گلبرگ هم ناسالم برای همه گروه ها و در محدوده هشدار است. 

گفتنی است با قرار گرفتن شاخص در محدوده هشدار و ناسالم برای همه گروه‌ها توصیه می‌شود، مردم برای کارهای غیرضروری از خانه بیرون نیایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین