پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۲۲
کد خبر:۴۱۵۱۱۳
۱۱:۴۴
۱۳۹۵/۰۹/۳۰

امضای ۱۰۰ نماینده پای استیضاح وزیر راه

نماینده مردم ارومیه در مجلس با اعلام این‌که گزارش کمیسیون عمران درباره برخورد قطارهای مسافری به نفع وزارت راه و شهرسازی تغییر کرده است، گفت: تاکنون ۱۰۰ نماینده مجلس طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی را امضا کرده‌اند.
۱۱:۴۴
۱۳۹۵/۰۹/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به گزارش تسنیم، نادر قاضی‌پور اظهار کرد: استیضاح وزیر راه و شهرسازی همچنان به قوت خود باقی است و تعداد امضاکنندگان آن همچنان رو به افزایش است.

وی با بیان این‌که تاکنون 100 نماینده مجلس طرح استیضاح را امضا کرده‌اند، تصریح کرد: نمایندگان مجلس هیچ رایزنی درباره استیضاح با وزیر راه و شهرسازی نداشته‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی استیضاح وزیر راه و شهرسازی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، افزود: طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی از سوی هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون عمران ارجاع شده و باید منتظر بمانیم که این کمیسیون کی درباره این موضوع تشکیل جلسه می‌دهد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: احتمالا پس از بررسی برنامه ششم توسعه، مجلس به طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی رسیدگی می‌‌کند.

قاضی پور در واکنش به این موضوع که برخی مسئولان وزارت راه مدعی هستند که گزارش کمیسیون عمران درباره برخورد قطارها ناقص منتشر شده است، اظهار کرد: واقعیت آن است که گزارش کمیسیون عمران مجلس به نفع وزارت راه و شهرسازی تغییر کرده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
آقاجون وزیر راه را چکار دارید؟ چرا ملت را براه کج هدایت میکنید تا موضوع کم رنگ گردد.
دنبال اصلاح اصل موضوع بروید.
پاسخ