آفتابنیوز : دیدار تیمهای نفت تهران و استقلال با برتری نفت به پایان رسید.
حواشی نیمه دوم دیدار تیم های استقلال و نفت تهران به شرح زیر است:
- در بین دو نیمه یکی از هواداران استقلال به دلیل بد شدن حالش توسط مسئولان اورژانس حاضر در ورزشگاه تختی به بیمارستان منتقل شد.
- هواداران استقلال از دقیقه 60 تا 70 به صورت متناوب آرش افشین را تشویق کردند و خواهان حضور او در زمین شدند.
- بعد از گلزنی جابر انصاری و به تساوی کشیده شدن بازی، منصوریان شادی جالبی را ارائه کرد. شادی پس از گل او به نوعی یادآور شادیهای افشین قطبی بود.
- در دقیقه 70 این دیدار علی چینی در اقدامی عجیب به سمت هواداران استقلال رفت و از آنها خواست تا با قدرت استقلال را تشویق کنند. این اقدام توسط منصوریان در دقیقه 89 هم تکرار شد و او هم از هواداران استقلال خواست با قدرت بیشتری استقلال را تشویق کنند.
- در دقیقه 90 این دیدار هواداران استقلال و نفت تهران به شدت علیه یکدیگر فحاشی کردند و در ادامه استقلالیها با شعار قشقائی و نفتیها با شعار 6تاییها برای یکدیگر کری خواندند.