پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 25 July 2026
کد خبر:۴۱۵۴۷۱
۱۱:۳۲
۱۳۹۵/۱۰/۰۲

پرویز فتاح: فقط افراد شکم سیر در فتنه 88 حضور داشتند / یک نفر هم از مددجویان کمیته امداد در فتنه نبود

رئیس کمیته امداد امام خمینی گفت: در فتنه 88 یک نفر از مددجویان کمیته امداد حضور نداشتند و فقط افراد شکم سیر در این فتنه حضور یافتند.
۱۱:۳۲
۱۳۹۵/۱۰/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
پرویز فتاح که از او بعنوان یکی از کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات 96 یاد می شود، در دیدار با مددکاران طرح مددکاری اسلامی که در سالن جلسات اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی استان قم انجام شد،‌ با بیان اینکه رسیدگی به امور نیازمندان جامعه متن دین مبین اسلامی است،‌ اظهار کرد: اکنون نظام اسلامی در رفتارهای عملی نتوانسته به این مبنای اساسی و فکری برسد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم در مورد تکریم ایتام و فقرا اضافه کرد: پرداختن به خواسته‌های نیازمندان در آموزه‌های دینی با جهاد مرتبط است و روحانیون باید جایگاه کمک به نیازمندان را به عنوان یک ارزش برای جامعه اسلامی تشریح کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی خاطرنشان کرد: خداوند متعال و پیامبران الهی مددکاران هستند و امام خمینی(ره) قبل از تاسیس جمهوری اسلامی کمیته امداد امام خمینی را ایجاد کرد تا فلسفه فکری خود را مبنی بر لزوم حمایت از مستضعفان را به جامعه القا کند.

وی با تاکید بر اینکه مددجویان ولی نعمت کمیته امداد امام خمینی هستند، تصریح کرد: نظام اسلامی مدیون این ولی نعمت است چراکه انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و امنیت کنونی با اهتمام مستضعفان وجود دارد.

فتاح از دیدار خود با علمای برجسته مذهب شیعه در ایران و عراق یاد کرد و گفت: فرهنگ مددکاری اسلامی باید در جامعه ترویج یابد تا بدانیم وابستگی نظام اسلامی و پیروزی در حلب به برکت حضور مستضعفان است به همین علت این قشر در راس جامعه قرار دارند.

وی مددکاران را مسبب تعالی جامعه خواند و خاطرنشان کرد: به جای دارندگان حقوق‌های نجومی فقرا باید به عنوان مصادیق امام خمینی(ره) در راس جامعه قرار گیرند تا جامعه بتواند به سمت پیشرفت بیشتر حرکت کند.

فتاح با بیان اینکه نظام متکی بر قدرت مستضعفان می‌تواند مقابل قدرت‌های جهانی ایستادگی کند، اظهار کرد: بر اساس فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی اکنون مسیر انقلاب در گذرگاه و تنگه خاصی قرار گرفته که برای گذر کردن از این تنگه باید خواسته‌های نظام مردم محور را در عرصه‌های مختلف دنبال کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی از فقرا به عنوان فریادهای خاموش نام برد و یادآور شد: امداد فرهنگی به معنای داشتن تفکر، ایمانی و اخلاقی است چراکه امداد بخش مهمی از پیکره انقلاب است و امام خمینی(ره) و شهدا برای حفظ عزت مستضعفان مقابل دشمن ایستادگی کردند؛ در فتنه 88 یک نفر از مددجویان امداد حضور نداشتند و فقط افراد شکم سیر در این فتنه حضور یافتند.

وی با تاکید بر اینکه تکریم خانواده‌های فقرا باید مورد توجه بخش‌های مختلف قرار گیرد، اضافه کرد: مشکلات این قشر فقط با منابع مالی و افزایش توان اقتصادی آنها رفع نمی‌شود.

فتاح خاطرنشان کرد: کلیات طرح مددکاری اسلامی قابل قبول است اما این طرح به عنوان یک نمونه بوده و می‌تواند در صورت رسیدن به موفقیت در سطح ملی اجرا شود چراکه اکرام، اخلاق و معرفت در این طرح وجود دارد.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه داشتن عجله یکی از مشکلات برجام بوده است، تصریح کرد: در مباحث فرهنگی نیز نباید عجله داشته باشیم به همین علت طرح مددکاری اسلامی نباید به پنج ماه محدود شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه این نهاد تجربه مطلوبی را برای کمک‌رسانی به خانواده‌های فقرا کسب کرده است، عنوان کرد: مددکاران طرح مددکاری اسلامی باید نسبت به تجربه و عملکرد کمیته امداد امام خمینی آگاهی مطلوبی داشته و از قضاوت‌های نادرست پرهیز کنند چراکه در این نهاد شخصیت‌های برجسته‌ای حضور یافته و تاکنون اقدامات گسترده‌ای انجام شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم بعد از گذشت پنج ماه آینده گزارش عملکرد طرح مددکاری اسلامی به شیوه مطلوبی به مسؤولان ارائه شود تا بتوانیم با تکیه بر این گزارش این طرح را در سطح کشور گزارش دهیم.

منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
جالبه آمار........هم دارند!!
پاسخ
ناشناس
-
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
ماشاله چقدرحوصله داشته رفته آمارزندگی تک تک کسانی روکه درخیابونابودن درآورده
پاسخ
تیرداد مهراد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
به جای تکرارمکررات و فتنه فتنه گوئی بروید منشا وسرچشمه مفاسد اقتصادی واختلاسها و نجومیات!!!،اخیراعم از اختلاس واملاک وسپرده وغیره وذالک را شناسائی کنید وسرخودتان ومردم را با فتنه فتنه گوئی گرم نکنید. اختلاسهای نجومی وهیچکدام از نجومیات !!!به آنها مربوط نمیگردد وپاکترین دوره انقلاب به آنها برمیگردد ...بروید اول خودرا تزکیه کنید.
پاسخ
ناشناس
-
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
فتنه گویان خود فتنه گرند اگر بصیرت باشد
پاسخ
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
درود بر شما مسئولین که ریشه ی فتنه و آشوب را خشک کردید و مردم را به نان شبی محتاج نمودید تا دیگر کسی جرأت آشوب نداشته باشد.
پاسخ
ناشناس
Belgium
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۷
وقت خودت تلف نکن آقای فتاح . رای ما فقط روحانی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۷
فتاح چه مغز متفکری دارد همه تئورسین ها نظر میدهند فتاح نظر داده باید در گینس ثبت شود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۶
چرا اینقدر اینها افکارشان ...... ؟!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
...... كسي را كه 8 سال مملكت را ويران كرد و از بانيان فتنه بود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
آقای فتاح بهتر است بجای تفسیر نابجا از وقایع انتخابات 88 و فتنه احمدی نژاد به بنده که حامی مالی دو کودک تحت پوشش این کمیته هستم بیلان کاری و عملکرد بدهند و خدای ناخواسته موجبات دلسردی حامیان نیازمندان نگردنند و با شفاف سازی عملکرد فعالیت کمیته امداد موجب تشویق خیرین گردد. آنهایی که به قول ایشان شکمشان سیر بوده دستشان به دهانشان می رسد و در جریان 88 بوده اند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
؛ در فتنه 88 یک نفر از مددجویان امداد حضور نداشتند و فقط افراد شکم سیر در این فتنه حضور یافتند.
این حرف نه یک سخنرانی بدون پشتوانه فکری بلکه دقیقا منشا در تفکر کسانی مثل پایداریها دارد. جهت حرکت و سیاست های اونها طی هشت سال نکبت بار موید همین موضوع است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
اقای فتاح................... وخبر نداری .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
این یک حقیقت است انسان گرسنه کاری به آزادی بیان و حق انتخاب ندارد . البته این برداشت را هم میشود از سخنان ایشان داشت که پس مردم را در فقر نگهداریم تا آرامش بن جاصل شود . صد البته که ایشان چنین منظوری نداشتند چون نیم نگاهی به صندوق های رای در آینده دارند .
پاسخ
آنیتا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
خودش هم نفهمیده چی گفته!!!!
پاسخ
بازرس
Germany
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
پس شما داری به وصیت آغامحمدخان عمل میکنید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
اگر منظورتان گشنه هائی است که الان جردن نشین شدن مثل خودشما . مرفه بی درد هستند بله حرفت مزخرف نیست!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
واقعا جای تاسف دارد حرفهای ایشان بوی توسعه فقر وبدبختی را می دهد درحالی که انسانهای گرسنه وناراضی از وضعیت معاش، اولین مهاجمان به حاکمیت ونهادهای مدنی ودستگاههای حکومتی هستند وقطعا در سالهای پیش رو با توسعه وپیشرفت فقر وبی کاری ،افراد ناراضی ونابهنجار برای ضربه زدن به نهاد حاکمیت و قدرت در اکثریت واتحاد کامل و سازمان یافته قرار می گیرند چراکه همه یک درد مشترک دارند "فقر ونداری وبی کاری وشکم گرسنه خود وفرزندانشان".شکم گرسنه دین وایمان ندارد ودوغ ودوشاب نمی شناسد وقابل کنترل هم نیستند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
پس سعی کنید همه را گرسنه نگه دارید تا شاید همه به خاطر یک لقمه نان از شما تعریف کنند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
راست گفتی فتاح،چون اگه دوستان یادشون باشه با سیب زمینی.......
پاسخ
ايرج
United States of America
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
پس بهتره جوري برنامه ريزي كنيدكه همه ايران تحت پوشش كميته امدادقراربگيرن تا ديگه هوس فتنه نكنن
پاسخ
ناشناس
همین کارو دارن میکنن.
علی معرف
Indonesia
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
این رو خداییش راست میگه
اونی که گرسنست درد شکم داره
اونی که سیره دردش آزادیه .....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
به نظر اکثر مردم شما فتنه هستید وبس
پاسخ
بسیجی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
یعنی محصولی ها-خاوری ها-زنجانی ها-رحیمی هاو...جزومددجوهابوده اند؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
پس سعی کنید بطوری تصاعدی تعداد گشنه ها بیشتری شود تا فتنه جدید صورت نگیرد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
شما که گفتید فتنه(به زعم شما ،البته)تموم شده پس چرا هنوز از این کابوس بیرون نیومدی
پاسخ
رها
کابوس نیست، سلاح غیرمتعارفه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
نتیجه
ملت را گرسنه نگه دارید حالشو ببریر!
پاسخ
Ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
چه حرفهای بی اساسی میزنند دفاع ازحقوق اجتماعی ارتباطی به طبقه اجتماعی ندارد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
تعداشان كمي زياد نبودنتيجه اخلاقي ايراني ها وضع مالي خوبي دارند واجازه ندارند درخيابونها ٠٠٠٠٠
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
يعني همه اونايي كه به خيابان اومده بودند يكي يكي ميشناسيد؟
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
متاسفانه این آقایان اهل استدلال نیستندوفقط شعارهای الکی سرمیدهندکه شایدسالهای اول انقلاب خریدارداشت ولی دیگرحرف مستضعف زدن وجانبداری ازمستضعف فقط یک طنزاست
پاسخ
رها
برای شما و بلانسبت ما،بله. اما غافل نشید از ملیون ملیون حاشیه نشین و روستانشین که روزیشون به یارانه و همون چندرغاز مستمری کمیته امداد بنده. نباید خطر تحریک شدن این قشرآسیب پذیر رو از جونورهای سفسطه بازی مثل نامبرده نادیده گرفت.
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
حرفاش خیلی معنی دار هست و نشون دهنده نوع نگاه عده ای از آقایان به مسئله معیشت و سطح رفاه مردم
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
آقایان دیگه چی؟ چرا با چاپلوسی سعی در فریب نظام را دارید . وفتی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
1- يعني هر كس تحت پوشش كميته امداد نيست، شكم سير است؟!
2- با توجه به اينكه فقط خانواده هاي بي سرپرست تحت پوشش قرار ميگيرند، دقيقا كدوم تحت پوشش ؟
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
پس بیائید تعداد افراد شکم سیر را کاهش و فقرا را افزایش دهیم تا دیگر شاهد فتنه جدیدی نباشیم
پاسخ
عبدالله
Germany
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
اقای فتاح بعد از نزدیک نیم قرن که از انقلاب مستضعفان درایران اسلامی میگذرد صحبت کردن ازمستضعفان به نظر یک نوع شوخی است ویا اینکه همان مستضعفان الان از مستضعفی بیرون امده یک عده دیگر در مسیر مستضعفی قرار گرفته ان!!!!ثانیا افراد شکم سیر اکثرا با اشوب وانقلاب و......میانه خوبی ندارند!!!!وووووووو
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
بله بله ................
پاسخ