پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۱۵۸۳
۲۰:۱۹
۱۳۸۴/۱۱/۲۹

انزوای حماس فایده ای ندارد

۲۰:۱۹
۱۳۸۴/۱۱/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاري فرانسه از مسكو، «آناتولي سفانف» تصريح كرد: «بستن درها و نه گفتن بي‌موقع، غيرمفيد است.»
انتظار مي‌رود هياتي از حماس به دعوت پوتين و به منظور گفت‌وگو با مقامات روس وارد اين كشور شود. 

پيش از اين سخنگوي اطلاع رساني جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) اعلام كرده بود اين جنبش از دعوت رسمي روسيه براي سفر هياتي از حماس به مسكو استقبال مي‌كند.
"مشير المصري" در گفتگو با شبكه خبري العالم با اشاره به ارتباط قبلي حماس با رهبري سياسي روسيه تاكيد كرد، جنبش حماس از دعوت هر يك از كشورهاي عربي يا اسلامي يا بين المللي استقبال مي كند. 

وي در عين حال به اهميت نقش روسيه در منطقه خاورميانه و تاثير مثبت آن در ايجاد توازن منطقه‌اي و بين المللي در اين منطقه اشاره كرد و گفت: اين دعوت به طور اصولي بر لزوم پيروي نكردن اين كشورها از مواضع آمريكا تاكيد مي‌كند. 

ونزوئلا نيز كه متحد كوبا و دشمن سرسخت آمريكا در آمريكاي لاتين است، از جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) براي ديدار از اين كشور دعوت كرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha