پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۱۶۴۸۶
۱۱:۴۵
۱۳۹۵/۱۰/۰۷

هوای تهران فردا بهتر می‌شود؟

نتایج پیش بینی آلودگی هوا بیانگر کاهش غلظت ذرات معلق با قطر کمتر از 2/5 میکرون در روز جاری (سه‌شنبه) است و انتظار می‌رود با تداوم روند کاهشی غلظت آلاینده‌ها، در روز چهارشنبه شرایط مطلوب کیفی هوا برقرار شود.
۱۱:۴۵
۱۳۹۵/۱۰/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، همچنین با تداوم شرایط جوی نسبتا ناپایدار در روز چهارشنبه، طی برخی ساعات در بعدازظهر وزش باد قوی و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. با کاهش میزان ناپایداری جوی در روز پنجشنبه از سرعت باد کاسته خواهد شد. نتایج پیش بینی آلودگی هوا نیز بر کاهش غلظت ذرات معلق با قطر کمتر از 2/5 میکرون در روز جاری (سه‌شنبه) دلالت کرده و انتظار می‌رود با تداوم روند کاهشی غلظت آلاینده‌ها، در روز چهارشنبه شرایط مطلوب کیفی هوا برقرار شود.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفی 24 ساعت گذشته تهران منتهی به 8 صبح امروز، 139 و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بوده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha