پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /آبان /۱۴۰۵
Friday 06 November 2026
کد خبر:۴۱۸۰۷۲
۰۱:۱۲
۱۳۹۵/۱۰/۱۵

یادداشت کوتاه علی مطهری درباره آرش صادقی، همسرش و علی شریعتی

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، شکسته شدن اعتصاب غذای آرش صادقی و آزادی همسر وی (گلرخ ایرایی) را حاکی از توجه بهتر قوه قضائیه به واقعیت جامعه عنوان و ابراز امیدواری کرد که قوه قضائیه موضوع را با تدبیر حل کند.
۰۱:۱۲
۱۳۹۵/۱۰/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، علی مطهری با انتشار متنی تحت عنوان «تشکر و درخواست اینستاگرامی علی مطهری از قوه قضائیه» در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:

آزادی همسر آقای آرش صادقی و شکسته‌شدن اعتصاب غذای آرش و اقدام به درمان او حاکی از توجه بهتر قوه قضائیه به واقعیات جامعه و اصل تناسب جرم و مجازات در احکام صادره است که قابل تقدیر است. اکنون آقای علی شریعتی هم که مهمترین اتهامش پیگیری پرونده اسیدپاشی اصفهان در اجتماع مقابل مجلس شورای اسلامی است، ۶۵ روز است که در حال اعتصاب غذا در اعتراض به حکم پنج سال حبس خود است.

امیدوارم قوه قضائیه این موضوع را نیز با تدبیر حل کند تا بهانه ایراد حقوق بشری برای دشمنان انقلاب اسلامی فراهم نشود.»

گزارش خطا
ارسال پیام
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
آرش و علی .... برایتان سلامتی و سلامتی و سلامتی آرزومندیم . پاینده و سرفراز بمانید .
پاسخ