پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۱۸
کد خبر:۴۱۸۳۴۰
۱۳:۲۲
۱۳۹۵/۱۰/۱۶

ستاد غرضی، هزینه‌های انتخاباتی‌اش در سال 92 را اعلام کرد

مسئول ستاد انتخابات سیدمحمد غرضی با اشاره به هزینه‌های انتخاباتی این ستاد در سال ۹۲، اظهار کرد: در انتخابات ۹۲ ستاد آقای غرضی ۵۹ میلیون تومان هزینه کرد و این هزینه را نیز شخصاً پرداخت نمود.
۱۳:۲۲
۱۳۹۵/۱۰/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سیدمحمد زهیر غرضی در گفت‌وگو با ایسنا درباره هزینه‌های انتخاباتی سال ۹۲ ستاد انتخاباتی سیدمحمد غرضی، اظهار کرد: در سال ۹۲ ستاد آقای غرضی ۵۹ میلیون تومان هزینه کرد.

وی با تأکید بر اینکه همه هزینه‌های ستاد انتخاباتی آقای غرضی شخصاً از منابع شخصی پرداخت شد، اظهار کرد: بسیار خوب است که همه چیز شفاف باشد و مشخص شود که در ستادهای مختلف چه کسانی هزینه کرده‌اند و چه منافعی را درخواست نمودند.

مسئول ستاد انتخاباتی غرضی در سال ۹۲، گفت: در انتخابات ۹۶ باید صداقت، شفافیت و سلامت اهمیت بیشتری نسبت به گروه‌گرایی و عدم شفافیت و سایر مسایلی که امروز با آن روبرو هستیم داشته باشد. امیدواریم هر روز بیشتر به سمت شفافیت حرکت کنیم.

به گزارش ایسنا، در پی طرح موضوع اعلام دخل و خرج‌های حساب‌های بیت‌المال و دریافتی‌های مسئولان نظام از سوی تعدادی از مقامات حمید ابوطالبی،‌ معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور از کاندیداهای انتخابات ۹۲ درخواست  تا دخل و خرج‌های انتخاباتی‌شان را اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
سلام
اقای غرضی
باید تشکر خاص نمود از حسن نیت وسلامت وپاک دستیتان
پاسخ
اميد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
آقاي غرضي
اي مگس عرصه سيمرغ نه جولان گه توست
عرض خود ميبري و زحمت ما ميداري
آقاي غرضي از مديران پاك دست انقلابي است ولي ملزومات رياست جمهوري فقط سلامت نيست توان داشتن تيم فكري سخنوري و....
ولي آقاي روحاني بايد از ايشان در كابينه استفاده ميكرد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
بسيار پسنديده بهتر است ساير كانديدا ها هم شفاف هزينه ها و منابعش را بيان كنند
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
غرضی که از اولم نخودی بود بقیه کو؟
پاسخ