پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۱۸۳۸۴
۱۷:۱۶
۱۳۹۵/۱۰/۱۶

انفجار در لاذقیه سوریه با ده‌ها کشته و زخمی

خبرگزاری سوریه از وقوع یک انفجار تروریستی مهیب در شهر جبله در استان لازقیه خبر داد و گفته شده ده‌ها کشته و زخمی داشته است.
۱۷:۱۶
۱۳۹۵/۱۰/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
این انفجار ظهر امروز در شهر جبله در 27 کیلومتری جنوب لازقیه رخ داده و باعث کشته و زخمی شدن چندین غیرنظامی شده است.

بنا بر آمار اولیه از این انفجار از سوی مسئولان سوریه دست کم 14 تن در انفجار کشته شده و ده‌ها تن زخمی شده‌اند.

آنگونه که خبرگزاری سوریه اعلام کرده، یک عامل انتحاری با استفاده از خودروی بمب‌گذاری شده جمعیت حاضر در مقابل یک استادیوم را هدف قرار داده و هنوز مشخص نیست که تعداد دقیق کشته‌ها یا زخمی‌های این انفجار چند تن است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری سانا، استان لازقیه در غرب سوریه و در ساحل دریای مدیترانه از امن‌ترین مناطق تحت کنترل دولت سوریه محسوب می‌شود که قالبا از انفجارها و درگیری‌های این کشور دور مانده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha