عصاره فلفل سیاه
روغن یا عصاره فلفل سیاه دارای خاصیتی است که از تکثیر سلول های سرطانی انسان جلوگیری به عمل می آورد. روغن این چاشنی ضد التهاب، دارای آنتی اکسیدان و بازدارنده سرطان می باشد.
تسکین دردها
عصاره فلفل سیاه و سفید هر دو به نوعی گرم کننده هستند. از آن می توان به عنوان یک ضد التهاب جهت کاهش دردهای ناشی از صدمات عضلانی و التهابات تاندون استفاده کرد. همچنین این روغن شگفت انگیز جهت کاهش علائم آرتریت و روماتیسم مصرف می شود.
ترکیبی از روغنهای فلفل سیاه و سفید، مرزنجوش، اسطوخودس و نعنا می تواند به عنوان یک کرم ضد درد مصرف شود.
کمک به هضم غذا
اسانس فلفل سیاه می تواند ناراحتی های گوارشی را تا حد زیادی بهبودی بخشد. مطالعات نشان داده است که فلفل سیاه ضد اسهال و محافظ دستگاه گوارش می باشد.
فلفل سیاه به صورت عصاره مبارز خوبی جهت یبوست، اسهال، نفخ معده می باشد. هضم غذا به کمک فلفل سیاه بسیار بهتر انجام می شود.
کاهش کلسترول
محققان دریافته اند که مصرف فلفل سیاه و سفید چربی بالا را کاهش می دهد. کسانی که سطح کلسترول خونشان بالا می باشد با مصرف فلفل سیاه می توانند کلسترول را پایین آورند.
کمک به ترک سیگار
روغن فلفل سیاه یکی از موادی است که می تواند هوس سیگار را سرکوب کند. کسانی که قصد ترک سیگار را دارند می توانند با مصرف این روغن مصرف سیگار خود را به حداقل برسانند.
عصاره فلفل سیاه یکی از بهترین روغن ها جهت رفع استرس است.
سم زدایی
مصرف روغن فلفل سیاه به صورت موضعی احساس گرما ایجاد می کند. در ضمن این فلفل ادرار آور است. این موضوع کمک می کند تا سموم و آب اضافی بدن دفع شود. همچنین جهت عدم تحمل گلوکوز در سیستم بدن فلفل سیاه تجویز می شود.
مصرف فلفل سیاه
شما می توانید عصاره این گیاه را به صورت آماده تهیه کنید. یا اینکه به صورت مستقیم از ظرفش استنشاق کنید. عصاره فلفل سیاه همراه با روغن نارگیل و روغن بادام اگر به صورت موضعی مصرف شود سبب گرما در آن منطقه می شود.
با مصرف درست و به اندازه فلفل سیاه یا به صورت روغن یا پودر می توانید بسیاری از دردها را در بدن کاهش دهید.