کد خبر: ۴۲۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱

اطفای حریق پلاسکو با ۸ ایستگاه و ۱۵ خودروی آتش‌نشانی

سخنگوی آتش‌نشانی تهران گفت: حریق از طبقات هشتم و نهم ساختمان پلاسکو آغاز شده و در حال حاضر مأموران هشت ایستگاه آتش‌نشانی همراه با ۱۵ دستگاه انواع خودروی عملیاتی مشغول اطفای حریق هستند.
آفتاب‌‌نیوز : سید جلال ملکی با اعلام خبر حریق در ساختمان پلاسکو اظهار کرد: پس از وقوع حریق در ساختمان پلاسکو واقع در خیابان جمهوری آتش‌نشانان به محل حادثه اعزام شدند، حریق از طبقات هشتم و نهم ساختمان پلاسکو آغاز شده و به طبقات بالایی سرایت کرده است.همچنین دود بسیار زیادی ساختمان را فراگرفته است.

به گزارش تسنیم، سخنگوی آتش‌نشانی تهران ادامه داد: در حال حاضر مأموران هشت ایستگاه آتش‌نشانی همراه با 15 دستگاه انواع خودروی عملیاتی و سه دستگاه نردبان هیدرولیکی در محل حادثه مشغول فعالیت هستند و مأموران هشت ایستگاه آتش‌نشانی دیگر نیز در معابر اطراف آماده باش هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین