پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۵۰
کد خبر:۴۲۱۵۹۵
۰۹:۴۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۲
به دلیل طغیان رودخانه‌ها؛

مدارس بخش رودخانه‌ رودان تعطیل شد

‌رئیس اداره آموزش‌وپرورش بخش رودخانه شهرستان رودان گفت: مدارس شیفت صبح روز شنبه دوم بهمن‌ماه بخش رودخانه شهرستان رودان به دلیل بارش باران و طغیان رودخانه‌ها تعطیل شد.
۰۹:۴۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
‌رامین مهرانی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ افزود: با توجه به‌شدت بارندگی‌ها و طغیان رودخانه‌ها و بسته شدن برخی مسیرهای ارتباطی با هماهنگی و نظر بخشدار بخش رودخانه تمامی مدارس شیفت صبح این بخش تعطیل اعلام شد.

وی تصریح کرد: در خصوص تعطیلی مدارس شیفت عصر بخش رودخانه نیز تا پیش از ظهر امروز تصمیم‌گیری خواهد شد.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش بخش رودخانه شهرستان رودان خاطرنشان کرد: در مجموع تعداد 82 مدرسه در بخش رودخانه وجود دارد که دانش‌آموزان این بخش در این مدارس به فراگیری علم و دانش می‌پردازند.

مهرانی افزود: در شیفت بعدازظهر تعداد 5 مدرسه در بخش رودخانه وجود دارد که تصمیم‌گیری تعطیلی این مدارس با نظر اداره آموزش‌وپرورش و بخشداری تا پیش از ظهر امروز اعلام می‌شود.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha