پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۲:۲۳
کد خبر:۴۲۲۸۳۰
۰۱:۰۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۸

تکذیب کشف پیکر پنجمین شهروند از زیر آوار پلاسکو

۸ بهمن‌ماه، نهمین روز حادثه پلاسکو در حالی آغاز می‌شود که هنوز آواربرداری‌ها ادامه دارد و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد آواربرداری انجام شده است.
۰۱:۰۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 تا واپسین دقایق پنجشنبه - هفتم بهمن - پیکر تمام ۱۵ شهید آتش‌نشان و ۴ تن از هموطنان از زیر آوار خارج شده و همچنان تا یافتن تمام پیکرها، جستجوها ادامه دارد.

در نخستین دقایق جمعه، سگ‌های جسدیاب همچنان در حال جستجو برای یافتن پیکرهای احتمالی شهروندان باقی‌مانده در زیر آوار ساختمان پلاسکو هستند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در گفت‌وگو با ایسنا، خبر پیدا شدن پیکر یکی دیگر از شهروندان از زیر آوار ساختمان پلاسکو را تکذیب کرد.

بر این اساس، خبری که دقایقی قبل از سوی شبکه خبر صداوسیما نیز اعلام شده بود، کذب است و تاکنون تنها چهار نفر از شهروندانِ زیرآوارمانده، کشف شده‌اند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
حادثه پلاسکو
ارسال پیام
captcha