پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۴۲۲۸۹۲
۱۱:۳۹
۱۳۹۵/۱۱/۰۸
مشاور رییس جمهور:

ظاهرا جایگزین آیت‌الله هاشمی در مجمع، آیت الله موحدی کرمانی است

مشاور اقتصادی رییس جمهور گفت: ظاهرا انتخاب مقام معظم رهبری برای ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله موحدی کرمانی است.
۱۱:۳۹
۱۳۹۵/۱۱/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
محمدعلی نجفی در حاشیه مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی که صبح امروز در حسینیه جماران برگزار شد، در جمع خبرنگاران درخصوص ریاستش بر ستادهای اصلاح طلبان در انتخابات شوراهای شهر، گفت: مساله‌ای که درباره ریاست من بر ستادهای اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراها گفته شد، در حد یک شایعه و گمانه‌زنی بود.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراها زیر نظر شورای عالی سیاستگذاری کار می‌کنند که ترکیب ۴۵ نفره دارد و ریاست آن برعهده دکتر عارف است و مسائل از این طریق هدایت می‌شود.

نجفی همچنین درباره جایگزین آیت‌الله هاشمی در مجمع تشخیص نیز بیان کرد: من در اخبار دیدم که ظاهرا انتخاب مقام معظم رهبری آیت الله موحدی کرمانی هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مشاور رییس جمهور
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
بهترین جایگزین بعدازاقای روحانی اقای نوری است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
اقای موحدی ادم بی طرفی نیست درگفتارش مشخص است ایشان نمی تواندجایگزین مناسبی باشد
پاسخ
ناشناس
سانتریفیوج