آفتابنیوز : براساس اين گزارش، رايس در اين سفر از اعراب خواسته بود در صورت تشكيل دولت حماس، از دادن كمك مالي به مقامهاي فلسطيني خودداري كنند.
وي در جمع خبرنگاران گفته بود: "من اميدوارم هر كشور عربي كه در نظر دارد به دولتي به رهبري حماس كمك مالي بدهد، به درگيريهاي اين جنبش در خاورميانه و در روند صلح در اين منطقه، بيانديشد."
وي دراين سفر همچنين ايران را شديدا مورد حملات ديپلماتيك قرارداد.
خبرگزاري فرانسه در ادامه اين گزارش با اشاره به اتهامات هميشگي آمريكا برضد ايران در مورد حمايت از تروريسم و تهديد آميز بودن برنامه هستهاي ايران براي منطقه، افزود: با وجود اين، مذاكرات وزير امور خارجه آمريكا با مقامهاي مصر و همچنين با مقامهاي عربستان و امارات عربي متحد، نتايج اميدواركننده اي در برنداشت.
احمد ابوغيظ، وزير امور خارجه مصر، در مصاحبه مشتركي با رايس، با خود داري از محكوم كردن ايران، در مورد حماس نيز گفت كه بايد به اين جنبش وقت داد.
در رياض نيز سعود الفيصل، وزير امور خارجه عربستان، اعلام كرد كه كشورش به دادن كمك مالي به دولت خودگردان فلسطين حتي با دولتي به رهبري حماس ادامه خواهد داد.
وي در اين مورد خاطرنشان كرد: "ما نميخواهيم كمكهاي بينالمللي به مردم فلسطين را به ملاحظاتي به غير از نيازهاي مفرط انساني ربط بدهيم." وزير امور خارجه عربستان نيز از محكوم كردن صريح برنامه هستهاي ايران خودداري كرد و تاكيد كرد:" در مورد اينكه ايران درصدد دستيابي به سلاح هستهاي است، مدركي وجود ندارد."
سرانجام در ابوظبي، وزيران امور خارجه شش كشور عضو شوراي همكاري خليج فارس، پس از برگزاري جلسه مشتركي با رايس در بيانيهاي مساله توليد سلاح هستهاي در خاورميانه را مطرح كردند. اما آنها بدون نام بردن از ايران، فقط بر لزوم حفظ منطقه خليج فارس عاري از هرگونه سلاح كشتار جمعي، تاكيد كردند.
خبرگزاري فرانسه در ادامه افزود كه اين روشي است كه اعراب معمولا در مورد اسراييل به كار ميبرند.
با وجود اين، رايس هنگام بازگشت به واشنگتن در گفت وگو با خبرنگاران همراهش در هواپيما ادعا كرد، در اين سفر حمايت كامل و شديد اعراب از اتفاق نظر جوامع بينالمللي در مورد ايران را احساس كرده است.
وي افزود: در منطقه خليج فارس نگراني شديدي در مورد ايران و فعاليت هاي هستهاياش وجود دارد.