پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۴۲۳۰۱۹
۲۰:۴۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۸
پس از جلسات متعدد، منعقد شد؛

ایجاد تفاهم نامه بین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و یک شرکت لهستانی

ایلنا: در جریان سفر هیأت خوزستانی به لهستان و پس از جلسات متعدد بین سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و دومین تولید کننده کود در لهستان، تفاهم نامه ای رسمی بین این دو شرکت بسته شد.
۲۰:۴۱
۱۳۹۵/۱۱/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
در پی بازدید روز گذشته هیات اعزامی به لهستان از کارخانه کود اوره پولاوی این کشور، تفاهم نامه ای بین مدیران عامل این سازمان و کارخانه لهستانی منعقد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، 
موضوع این تفاهم نامه که پس از بازدید، جلسات مفصل و در نهایت جلسه اختصاصی دو مدیرعامل برای مرور علاقمندی های دو طرف بسته شد، در حوزه های مختلف از قبیل دانش فنی و سرمایه گذاری می باشد.

تفاهم نامه فی مابین سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و کارخانه تولید کود پولاوی که بعنوان عضوی از شرکت های گروه ازت، دومین تولید کننده کود در اروپا هستند، روز گذشته در یک مراسم رسمی در حضور سفیر ایران و استاندار خوزستان به امضا رسید.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha