پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۲۴۸۰۴
۱۱:۰۸
۱۳۹۵/۱۱/۱۷

آخرین جزییات امداد رسانی به استان‌های برفی اعلام شد

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر عملیات رسانی به برف و کولاک در استان‌های متاثر، از 12 بهمن‌ماه تا صبح امروز را تشریح کرد.
۱۱:۰۸
۱۳۹۵/۱۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره افزود: از دوازدهم تا ساعت 7:30 امروز 17 بهمن‌ماه، 29 استان (به جز دو استان سیستان و بلوچستان و همدان) تحت تاثیر برف و کولاک قرار داشتند. براین اساس 248 شهر، روستا و محور برف‌گیر امدادرسانی شده‌اند.

وی افزود: همچنین به 38 هزار و 800 نفر امدادرسانی‌های لازم صورت گرفته است. 12 هزار و 300 تن نیز اسکان اضطراری یافته‌اند. در این مدت 41 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند. به 38 تن نیز خدمات سرپایی ارائه شد.

رییس سازمان امداد و نجات با بیان اینکه 3 نفر در سقوط بهمن در مهاباد و آبعلی نجات یافتند، افزود: متاسفانه سه نفر نیز در سقوط بهمن در مبارک‌آباد – آبعلی جان باختند.

سلیمی با اشاره به رهاسازی 3789 خودرو از برف ادامه داد: مجموع این امدادرسانی‌ها از سوی 500 تیم عملیاتی شامل 1816 امدادگر و نجاتگر ارائه شده است.

وی افزود: تاکنون 8800 تخته پتو، 710 کیلوگرم نایلون، 6680 بسته غذایی، 375 کیلوگرم خرما، 1400 قوطی کنسروجات، 5790 قرص نان، 3190 بطری آب‌معدنی، 2100 بسته بیسکوئیت و 640 کیلوگرم برنج میان متاثران از برف و کولاک توزیع شده است.

رییس سازمان امداد و نجات تاکید کرد: امدادرسانی‌ها در 4 استان گیلان، خوزستان، خراسان جنوبی و هرمزگان ادامه دارد. همچنین عملیات جست‌وجوی مفقودین در تهران نیز همچنان ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha