پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۲۵۶۳۷
۱۵:۲۴
۱۳۹۵/۱۱/۲۰

جیسون رضائیان: این آمریکایی نبود که به همسرم قولش را دادم

جیسون رضائیان طی پیامی توئیتری نوشته است: آمدن ترامپ به کاخ سفید بر روی زندگی من و همسرم در آمریکا تاثیرات زیادی داشته است و این آمریکایی نبود که من به همسرم قولش را داده بودم.
۱۵:۲۴
۱۳۹۵/۱۱/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایران، روزنامه آمریکایی هیل، به پیام توئیتری جیسون رضاییان پرداخته و نوشت: این خبرنگار ایرانی آمریکایی که چند وقتی است برای واشنگتن پست کار می کند و مدتی را در زندان اوین ایران بسر برده است، قانون مهاجرت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به شدت محکوم کرده و از این وضعیت انتقاد کرده است.

هیل نوشت: وی در پیام توئیتری خود نوشت:  آمدن ترامپ به کاخ سفید بر روی زندگی من و همسرم در آمریکا تاثیرات زیادی داشته است و این آمریکایی نبود که من به همسرم قولش را داده بودم.

همچنین وی افزود: سال‌هاست که ایرانی‌های مقیم آمریکا در این کشور احساس راحتی ندارند و تنها سال گذشته و به دنبال توافق هسته‌ای اوباما بود که این وضعیت اندکی بهبود یافت.

جیسون رضائیان: این آمریکایی نبود که به همسرم قولش را دادم
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha