صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۴۲۷۹۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام+تصاویر
مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز به ریاست آیتالله موحدی کرمانی و با حضور اکثریت اعضا تشکیل جلسه داد.
آفتابنیوز :
سرویس سیاسی- در این جلسه موارد عدم انطباق مصوبات مجلس شورای اسلامی با سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه کشور مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
به گزارش آفتابنیوز به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ابتدای جلسه، آیتالله موحدی کرمانی با توجه به حضور حماسی و پرشور مردم سراسر کشور در راهپیمایی یومالله 22 بهمن، این حماسهآفرینی بزرگ را که نشانه صلابت و استحکام مردم انقلابی و وفاداری کشورمان است، به رهبری معظم انقلاب و آحاد مردم تبریک گفت و خاطر نشان کرد: روحیه بالای مردم در این حماسه آفرینی، ضربه محکمی به دشمنان وارد کرد و آنان را مجبور به عقبنشینی در مواضع خصمانه خود علیه ایران کرده و خواهد کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین پیروزی مقتدرانه کشتیگیران ایران در جام جهانی کشتی آزاد بر تیم آمریکا را به همه ورزشکاران و ورزشدوستان تبریک و تهنیت گفت و برای ورزشکاران کشورمان در همه رشتههای ورزشی آرزوی موفقیت کرد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
محمودخان پاکدست هم حضورپیداکرده اند. بافوت آیت اله هاشمی عده ای راه رابرای خودشان هموارمی بینند 



















