وزیر امور خارجه افزود: مبانی اقتدار ملی ما مبانی گسترده و فراگیری است که برای حفظ آنها نیازمند دیگران نیستیم. ما به برکت خون شهدا و امام شهدا و راهنماییهای مقام معظم رهبری توانسته ایم بدون نگرانی از تحولات بیرونی و با تدبیر در مسیر امنیت حرکت کنیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: وزارت امور خارجه این افتخار را دارد که نه تنها کل دیپلماسی آن بر اساس اقتدار ناشی از فرهنگ ایثار و شهادت مردم بزرگ ایران است، بلکه این افتخار را هم دارد که در این میدان عشق، ۴۰ درصد از همکاران آن از ایثارگران هستند. افتخار وزارت امور خارجه است که در صحنه های بین المللی با جانبازان شیمیایی حضور پیدا می کند، جانبازانی که می توانند در چشم غربی ها نگاه کنند و با اقتدار به آنها بگویند که این وضعیت جسمانی من ثمره جنایات و نامردمی های شماست.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: امروز با اقتدار می ایستیم و از توان بالای نظامی خود فقط برای دفاع و جلوگیری از خیالبافی توهم آمیز کسانی که به چند ابزار وارد شده از خارج می نازند، استفاده می کنیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از خانواده شهدای وزارت امور خارجه تجلیل به عمل آمد.