کد خبر: ۴۲۹۸۲۹
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷

جانشین اوباما و رهبر جدید حزب دموکرات انتخاب شد

سرانجام جانشین باراک اوباما در جایگاه رهبری حزب دموکرات امریکا مشخص شد و تام پرز سیاستمداری که مورد حمایت اوباما و نیز خاندان کلینتون بود بر کرسی رهبری این حزب تکیه زد.
آفتاب‌‌نیوز : سرانجام جانشین باراک اوباما در جایگاه رهبری حزب دموکرات امریکا مشخص شد و تام پرز سیاستمداری که مورد حمایت اوباما و نیز خاندان کلینتون بود بر کرسی رهبری این حزب تکیه زد. این اتفاق در جریان نشست اعضای کمیته حزب دموکرات رخ داد.
 
به گزارش آفتاب نیوز به نقل از انتخاب، اعضای کمیته حزب دمکرات آمریکا شامگاه شنبه با اکثریت آرا تام پرز، وزیر پیشین کار این کشور را به عنوان رئیس جدید حزب انتخاب کردند.
 
بر اساس این گزارش، پرز برای انتخاب به عنوان رئیس جدید حزب دمکرات آمریکا توانست کیت الیسون، نماینده مسلمان ایالت مینه سوتا در مجلس نمایندگان این کشور را پشت سر بگذارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین