پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۳۰۱۱۸
۱۵:۱۸
۱۳۹۵/۱۲/۰۹

واکنش فدراسیون اسکی به ماندن یک ملی‌پوش در فنلاند

فدراسیون اسکی در واکنش به ترک اردوی تیم ملی از سوی یکی از اسکی بازان اعلام کرد: منتظریم ببینیم "مقدید" تا روز پایانی به اردو بر می‌گردد یا نه.
۱۵:۱۸
۱۳۹۵/۱۲/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، دیروز خبرهایی مبنی بر عدم بازگشت علیرضا مقدید اسکی باز ملی پوش تیم ملی صحرانوردی که برای حضور در مسابقات جهانی در فنلاند حاضر بود به گوش رسید. پس از اعلام این خبر از سوی خبرگزاری‌ها و منابع خبری، فدراسیون اسکی واکنش نشان داد.

منابع آگاه در فدراسیون اعلام کرده‌اند وی هنوز پس از ترک هم تیمی‌هایش در فرودگاه مبدا به اردو بازنگشته است و همچنان از او بی‌خبرند.

پس از پرس و جوهای فراوان در نهایت فدراسیون اسکی در واکنشی، اعلام کرد: علیرضا مقدید بدون اجازه از اردو خارج شده است. پیش از خروج هم وی عکس‌هایی نامناسب در صفحه اینستاگرام خود قرار داده که مورد تذکر از سوی مصطفی میرهاشمی سرپرست تیم و همچنین رییس فدراسیون قرار گرفت. مصطفی میرهاشمی و سیدستار صید برای حضور در مسابقه فینال هنوز در فنلاند هستند و منتظریم ببینیم مقدید تا روز پایانی به اردو بر می‌گردد یا نه.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
دمت گرم که اردو این افرادخرافه پرست ونژادپرست را رها کردی ورفتی درودبرتو انشالاه تو اون کشوری که به مردم احترام میگذارن وارزش میگزارن موفق باشی ....ازاین کشورجهان سوم رفتی تابا ارامش مابقی عمرت راسپری کنی.... تنها کشوری که به گذشته اش که نگاه کنی فکر میکنی اینده است ...وای
پاسخ