پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /تير /۱۴۰۵
Sunday 05 July 2026
کد خبر:۴۳۳۲۸۱
۲۱:۳۹
۱۳۹۵/۱۲/۲۳

سرمربی لوکوموتیو: گل استقلال بر خلاف جریان بازی زده شد/ چیزی تمام نشده است

سرمربی تیم لوکوموتیو ازبکستان می‌گوید دیدار تیمش برابر استقلال ایران بازی تماشاگر پسندی بوده است.
۲۱:۳۹
۱۳۹۵/۱۲/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،
آندری میخایلوف سرمربی لوکوموتیو ازبکستان بعد از شکست دو بر صفر تیمش برابر استقلال ایران گفت: ابتدا به استقلال بابت پیروزی تبریک می‌گویم. بازی تماشاگر پسندی را شاهد بودیم و دو تیم خیلی خوب بازی کردند.

او افزود: بر خلاف جریان بازی یک گل دریافت کردیم که غیرقابل پیش بینی بود. در نیمه دوم هم سبکی را به نمایش گذاشتیم تا از روزنه‌هایی که تیم استقلال داشت استفاده کنیم. وقتی برنامه‌ها درست پیش نمی‌رود و بازیکن اشتباه می‌کند، یک گل دریافت می‌کنید. می‌خواهم از بازیکنانم بابت بازی جوانمردانه‌شان تشکر کنم. می‌توانم بگویم که سه بازی دیگر مانده و چیزی تمام نشده است.

به گزارش ایسنا، سرمربی لوکوموتیو در پاسخ به این سوال که آیا تیمش می ‌واند در بازی برگشت استقلال را شکست دهد، عنوان کرد: زمان این سوال را جواب می‌دهد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
لوکوموتیو استقلال
ارسال پیام
captcha