کد خبر: ۴۳۳۳۵۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
نظرهیات رسیدگی به تخلفات هیات‌رئیسه اعلام شد

نتیجه بررسی شکایت دلواپسان از مطهری و نعمتی بخاطر دیدار با خاتمی؛ آن‌ها تخلفی مرتکب نشده‌اند

هیات رسیدگی به تخلفات هیات رئیسه مجلس صبح امروز (سه‌شنبه) برای بررسی "حضور علی مطهری، محمدعلی وکیلی و بهروز نعمتی در دیدار اعضای فراکسیون امید با سیدمحمد خاتمی" تشکیل شد و 16 نفر از اعضای این هیات اعلام کردند که این سه نفر تخلفی مرتکب نشده‌اند.
آفتاب‌‌نیوز :
 پیرو شکایت درخواست 30 نفر از نمایندگان مجلس از یوسفیان ملا رئیس کمیسیون تدوین آئین نامه برای تشکیل هیات رسیدگی به تخلفات هیات رئیسه جهت بررسی حضور مطهری، وکیلی و نعمتی در دیدار اعضای فراکسیون امید با سیدمحمد خاتمی این هیات متشکل از اعضای کمیسیون تدوین آئین نامه و روسای کمیسیون‌ها صبح امروز سه‌شنبه تشکیل جلسه داد.

در این جلسه علی مطهری، محمدعلی وکیلی و بهروز نعمتی از خود دفاع کردند و از 30 نفر نماینده معترض نیز دو سه نفر حضور پیدا کردند که نهایتا پس از بحث و بررسی موضوع از اعضای هیات رای گیری به عمل آمد که 16 نفر اعلام کردند که این سه عضو هیات رئیسه تخلفی مرتکب نشده‌اند و تنها سه نفر در رای خود اعلام کردند که مطهری وکیلی و نعمتی بخاطر دیدار با محمد خاتمی مرتکب تخلف شده‌اند که نهایتا این پرونده مختومه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴
0
8
لطفا نام آن 30 نفر را اعلام کنید.برای انتخابات دور بعد لازم داریم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴
0
3
اصلا دوست داشتن برن به بقیه نماینده ها چه دخلی داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
0
0
آفرین بر این مرد شجاع و دلاور آقای مطهری
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین