پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۳۳۹۷۰
۱۱:۲۶
۱۳۹۵/۱۲/۲۷

راه‌کار قطری‌ها برای مقابله با شاگردان کی‌روش

روزنامه الشرق قطر از توصیه‌های خاص خورخه فوساتی، سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور برای کنترل شاگردان کارلوس کی‌روش و تحمیل بازی خود خبر داد.
۱۱:۲۶
۱۳۹۵/۱۲/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
بازیکنان تیم ملی فوتبال قطر از امروز (جمعه) تا یکشنبه آینده تمرینات آماده‌سازی بازی برابر ایران در مرحله نهایی انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه را پشت درهای بسته انجام می‌دهند.

روزنامه الشرق در گزارشی با اشاره به توصیه‌های خورخه فوساتی، سرمربی اروگوئه‌ای تیم ملی قطر در آخرین تمرین به بازیکنان نوشته است: فوساتی در حال آشکار کردن سبک واقعی بازی ایران است و به بازیکنان قطر توصیه کرد که چگونه ریسک خطر حریف را کاهش دهند. او همچنین به قطری‌ها گفت چگونه تسلط خود روی بازی را به تیم ملی ایران تحمیل و مسیر پیروزی را هموار کنند.

این روزنامه قطری همچنین از فشار زیاد تمرینات در روزهای اندک باقی‌مانده به بازی با ایران خبر داد که به همین خاطر سرمربی ارو‌گوئه‌ای تصمیم به بستن‌ درهای محل تمرین و عدم حضور هواداران، نمایندگان رسانه‌های گروهی و حتی نماینده احتمالی ایرانی‌ها گرفت.تیم‌های ملی فوتبال قطر و ایران سوم فروردین ۱۳۹۶ در هفته اول دور برگشت مرحله نهایی انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه به مصاف هم می‌روند. ایران ۱۱ امتیازی صدرنشین گروه A است و قطر با ۴ امتیاز در رتبه پنجم جدول رده‌بندی قرار دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قطر ایران فوتبال
ارسال پیام
captcha