ورزشی » عمومی
کد خبر: ۴۳۴۱۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
تیپ عجیب پسران مهدی رحمتی در تمرین امروز استقلال /عکس
مهدی رحمتی که با پایان اعتصاب بازیکنان استقلال در تمرین امروز حضور یافته بود، پسرانش را نیز به همراه خود به کمپ آورد.
آفتابنیوز :
مهدی رحمتی که با پایان اعتصاب بازیکنان استقلال در تمرین امروز حضور یافته بود، پسرانش را نیز به همراه خود به کمپ آورد.
به گزارش آفتاب نیوز به نقل از ایلنا، سیدمهدی رحمتی، کاپیتان شماره یک استقلال در پایان اعتصاب بازیکنان این تیم به دلیل مشکلات مالی و عدم دریافت مطالبات خود، امروز در حالی در محل تمرین این تیم حضور یافت که پسرانش نیز به همراه خود آورده بود.
علی و علا، پسران مهدی رحمتی با لباس ایتالیا و قرمز خود اتفاق ویژه تمرین امروز استقلال محسوب میشدند و البته پسر کوچک دروازه بان استقلال بارها از تمایلات پرسپولیسی خود خبر داده بود.

گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
قربون پسر کوچکش برادر بزرگش و پدرش گاهی بایستی از کوچیکتر خود میشه یاد بگیرند معنای عشق را دوستت دارم پرسپولیسی منطقی که با هیچ رنگی دشمنی ندارم و فقط دوستت دارم
