کد خبر: ۴۳۷۲۴۹
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۳

خاصیت‌های کاهو با سکنجبین

کاهو سرد و سکنجبین طبع میانه‌ای دارد و برای آنهایی که در ایام عید به وفور تنقلات و شیرینی‌ با طبع گرم خورده‌اند بسیار لازم و تعدیل‌کننده مزاج است.
آفتاب‌‌نیوز :
کاهو با سکنجبین , از اهمیت مصرف کاهو با سکنجبین غافل نشوید کاهو اسیدفولیک فراوانی دارد و منبع خوبی برای دریافت اسید فولیک به شمار می رود همراه کردن کاهو با سکنجبین برای افراد سردمزاج بیشتر توصیه می شود اگر می خواهید شادی و نشاط به سراغتان بیاید بهتر است کاهو میل کنید اگر از کمبود آهن نیز رنج میبرید این میان وعده دلچسب را فراموش نکنید.

کاهو سرد و سکنجبین طبع میانه‌ای دارد و برای آنهایی که در ایام عید به وفور تنقلات و شیرینی‌ با طبع گرم خورده‌اند بسیار لازم و تعدیل‌کننده مزاج است.

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مصرف کاهو و سکنجبین در فصل بهار اظهار داشت:
کاهو همراه سکنجبین نیکوترین اثر را در اعتدال و لینت مزاج دارد و بهتر است سکنجبین را به صورت خانگی و باعسل یا شیره تهیه کنید.

وی بیان کرد: اگر میزان سرکه سکنجبین از اعتدال خارج شود طبع آن سرد و برای مبتلایان به زخم معده و روده زیانبار می‌شود و اگر شیرینی آن زیاد شود طبع آن گرم و بسیار چاق‌‌کننده خواهد شد.

حیدری ادامه داد: نام اصلی سکنجبین، سرکه انگبین است و چون در قدیم آن را از ترکیب سرکه و عسل یا سرکه و شیره درست می کردند که در مقایسه با سکنجبین های امروزی که از سرکه و شکر تهیه می شود، مغذی تر بوده است.

وی تاکید کرد: کاهو یک سبزی مغذی و پرفیبر است که به رفع یبوست کمک می کند و طبع سرد آن از خشکی و گرمی مزاج کم می کند.

حیدری ادامه داد: کاهو علاوه بر خونساز بودنش ضد التهاب و سرشار از آهن است و ماده غذایی مفیدی برای اعصاب است.

وی عنوان کرد: در ایام عید به دلیل خاصیت هوا و غلیظ شدن خون انسان در این فصل ایرانیان از دیرباز

در روز سیزده بدر برای رقیق شدن خون و رهایی از رخوت و سستی از این ماده غذایی استفاده می کردند.

وی گفت: کاهو برای کاهش حرارت بدن، کبد گرم و شادابی و نشاط بدن مفید و سودمند است.

منبع:جهان نیوز


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین