کد خبر: ۴۳۷۸۵۰
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴

بدرقه باشکوه پیکر ‌آیت‌الله ‌باریک‌بین ‌تا خانه ابدی

‌پیکر مرحوم آیت‌الله هادی باریک‌بین با حضور مثال‌زدنی مردم ولایت مدار استان قزوین تشییع شد.
آفتاب‌‌نیوز : ‌به گزارش ایسنا، مراسم باشکوه وداع با پیکر مرحوم آیت‌الله هادی باریک‌بین نماینده ولی‌فقیه استان و امام‌جمعه سابق قزوین از ساعت 10:30 دقیقه صبح با حضور پرشور مسئولان کشوری و استانی، مردم ولایت مدار و قدرشناس، ارادتمندان و خانواده آن مرحوم برگزار شد.

مراسم تشییع که از مسجدالنبی(ص) جایگاه برگزاری نماز جمعه آغاز و تا آستان مقدس امامزاده حسین بن علی ابن موسی ابن رضا(ع) و گلزار شهدا ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری به نمایندگی از معظم له و حجت‌الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور به نمایندگی از هیئت دولت در مراسم تشییع و خاکسپاری آیت‌الله باریک‌بین نماینده سابق ولی‌فقیه در استان قزوین حضور داشتند.

حضور اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع و بدرقه آن مرحوم نشان از حس بالای قدرشناسی مردم استان نسبت به تلاش‌ها و مجاهدت‌های بی‌شمار علما به‌ویژه خدمات ارزنده مرحوم باریک‌بین در صحنه‌های مختلف قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشت.

قرائت پیام تسلیت احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری و حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی مرجع تقلید شیعیان در پی درگذشت آیت‌الله باریک‌بین و قرائت وصیت‌نامه آن مرحوم از جمله برنامه‌های دیگر این مراسم به شمار می‌رفت.

به گزارش ایسنا، عالم برجسته، ابوالشهید و مجاهد فقید آیت‌الله هادی باریک‌بین، به علت کهولت سن و بیماری صبح دیروز به فرزند شهیدش پیوست.

در پی ارتحال این روحانی وارسته از سوی استاندار قزوین 3 روز عزای عمومی در استان قزوین اعلام شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین