کد خبر: ۴۳۷۹۶۳
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۶

سفر فرستاده چین به کره‌جنوبی برای مذاکره درباره کره‌شمالی

رسانه های کره جنوبی به نقل از منابع دیپلماتیک این کشور گزارش دادند، نماینده ویژه دولت چین در امور شبه جزیره کره، فردا ( دوشنبه) برای سفری پنج روزه وارد سئول پایتخت کره جنوبی می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
وو داوی، نماینده ویژه دولت چین در امور شبه جزیره کره در ابتدای سفر پنج روزه خود به کره جنوبی با کیم هونگ-کیون ، نماینده ویژه کره جنوبی در  امور امنیتی و صلح در شبه جزیره کره ملاقات خواهد کرد. قرار است آنها در این دیدار در رابطه با همکاری پکن و سئول در ارتباط با برنامه هسته ای کره شمالی با هم مذاکره کنند.

وو داوی همچنین احتمالاً با تمام کاندیدهای ریاست جمهوری کره جنوبی که در انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شده برای تاریخ 9 مه رقابت خواهند کرد، ملاقات خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در پی آزمایشهای موشکی و هسته ای کره شمالی که از جمله در تاریخ 6 مارس با پرتاب چهار موشک به سمت دریای ژاپن صورت گرفت، تنش ها در شبه جزیره کره افزایش یافته است. این پرتابهای موشکی نقض قطعنامه های سازمان ملل به شمار می روند.

بنابر گزارشهای واصله، کره شمالی روز چهارشنبه نیز یک موشک بالستیک از شهر سینفو در استان هامگیونگ جنوبی پرتاب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین