کد خبر: ۴۳۸۱۶۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۶

ابراهیم رئیسی: به احترام قانون امشب فقط درباره موضوع علی(ع) صحبت می کنم/ باقی مسائل بماند برای بعد

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما باید جامعه خود را براساس آموزه‌های حضرت علی(ع) شکل دهیم.امیرمومنان علی (ع) در مقابل معارضین می ایستاد و با بینوایان در نهایت مهربانی سخن می‌گفت.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش تسنیم، آیت الله سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی امشب در نخستین سخنرانی پس از اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری در مسجد حوری در یکی از محلات جنوب شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت ایام ماه رجب گفت: ماه رجب ماه عبادت پروردگان متعال و اوج بندگی به محضر حضرت حق است.

وی افزود: بنده در این مجلس و این مسجد به دعوت امام جماعت و برای سیزده رجب و روز ولادت مولای متقیان آمده‌ام و بحث دیگری جزء موضوع بسیار مهم امیرالمومنین نخواهم داشت.

آیت الله رئیسی ادامه داد: مسائل دیگر را در زمان‌های دیگر هم می‌شود بیان کرد. لذا با احترامی که به همه می‌گذارم مطلب و عرض بنده حول محور شخصیت علی(ع) خواهد بود و ان‌شاء الله در فرصت‌های بعدی سخنانی خواهم داشت.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ابعاد شخصیتی امیرالمومنین اظهار داشت: ما باید نسبت به علی(ع) معرفت پیدا کنیم و خداوند هم زمینه کسب این معرفت و ابزار شناخت را به همه داده است. همچنین امام صادق(ع) به ما یاد داد که از خداوند مدال معرفت بخواهیم.

وی تصریح کرد: این معرفت گاهی احساسی و گاهی تعقلی است. معرفت احساسی را  بسیاری از کسانی که علی(ع) را می‌شناختند ولی مسلمان هم نبودند، داشتند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: جرج جرداق نسبت به علی(ع) اظهار ارادت می‌کند و کتاب هم در این باره نوشته است. اما وقتی از او بپرسید چرا سلوک علی(ع) را نداری می‌گوید: ما پژوهشگر هستیم و دریافتیم که حضرت علی(ع) در مروت، مردم‌داری و توجه به دیگران قهرمان است و در تمام عرصه‌ها یک الگوی کامل است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه عنوان کرد: یک معرفت هم، معرفت تعلقی است که در نتیجه آن تمام وجود انسان جلوه محبت علی(ع) می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت شناخت و پیروی از امیرالمومنین(ع) خاطر نشان کرد: امروز ما باید آن بزرگوار را بشناسیم و از او پیروی کنیم و جامعه را براساس آموزه‌های ایشان شکل دهیم، نباید این تصور به وجود بیاید که بشریت قادر به شناخت و یا پیروی از علی(ع)نیست.

آیت الله رئیسی اظهار داشت: ما باید در سیره فردی و اجتماعی دنبال رو حضرت علی باشیم و در مسیر او حرکت کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان این که حضرت امام خمینی(ره) می‌خواست نظام ما را برخواسته از اسلام و الگوی علوی بنا کند گفت: در همه ما توجه و شناخت امیرالمومنین و توجه به سیره و آموزه‌های آن بزرگوار لازم است.

وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن ایام اعتکاف گفت: اعتکاف یکی از جلوه‌های زیبای انقلاب اسلامی است که بخصوص آنان را در مقابل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و قلبی مصونیت می‌بخشد. خوشا به حال آنان که در این سه روز در خانه خدا و در محضر خدا هستند و خود را در حصن عبودیت قرار می‌دهند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: امروز امواج بسیاری اخلاق‌ها و اراده‌های انسان‌ها را تهدید می‌کند و اگر انسان می‌خواهد خود را حفظ کند باید از علی(ع) پیروی کند. ما پیرو آن آقایی هستیم که در عبودیت و مردم‌داری و مبارزه با ظلم و فساد در قله است، همان کسی که در مقابل معارضین و ناکثین می‌ایستاد، اما زمانی که به بینوایی می‌رسید با نهایت محبت و مهربانی برخورد می‌کرد. امیدواریم خداوند توفیق شناخت حضرت علی(ع) را به ما بدهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
امير خسين
|
United States of America
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
0
1
فرق ...در اين هست
طبسي از محدوده خدمت اقا امام رضا جدا نمي شد و اين
...از مشهد... امده در تهران سخران باشد...
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
0
1
..............منم به احترام قانون از تبلیغات زودهنگام به قوه قضائیه شکایت نمیکنم.
نیکروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
0
0
ایشان با کدام عقبه سیاسی رئیس جمهور میخوان بشن؟ معاونت قوه قضائیه با ریاست قوه مجریه زمین تا آسمان فرق دارد.برادر رئیسی شما فردی محترم و مستقل در بین مقامات کشور هستید وارد این بازی نشو به چند دلیل.اول اینکه خانواده هاشمی فقید، خاتمی،ناطق نوری،سیدحسن خمینی،علی لاریجانی،عارف پشت آقای روحانی هستند که محبوبیت و مقبولیتشان چندین برابر حامیان شماست.دوم اینکه از شکست مهلک جناح و حامیان طرفدار شما در انتخابات خبرگان و مجلس هنوز 2سال هم نگذشته و نتوانسته اند از شوک آن خارج شوند.سوم اینکه تفکرات جناح حامی جنابعالی با تفکرات70% جامعه همخوانی ندارد.19 ملیون ایرانی به آقای روحانی رای دادن اما حامیان شما ایشان را خائن و سازشکار می نامند آیا این توهین به رای ملت نیست؟ آیا حمله قالیباف به رئیس جمهور مستقر نباید از طرف قوه قضائیه پیگیری شود؟ آیا حامیان شما هنوز شجاعت انتقاد از دولت قبلی را دارند؟ آیا آیا وقتی از تریبون نماز جمعه لیست انتخاباتی هاشمی رفسنجانی "لیست انگلیسی" نامیده شد چه عکس العملی داشتید؟ فقط سکوت و سکوت.ملت اینها را می فهمد و تحلیل میکند. چرا به بقایی حمله رسانه ای نمیشود؟بی شک ترس از احمدی نژاد مانع انتقاد از بقایی است. و مهمتر از همه شما برخلاف اصول حزب اعلام گردید که مستقل آمده اید.اگر مستقل آمده اید پس چرا با جمنا توافق و بیعت گردید و عکس العمل جناب ضرغامی برای حمایت از عضو دیگری از جمنا بجای شما در جواب این حرکت شما بود که حق هم داشتند. و هزاران دلیل دیگر که به شما ثابت خواهد کرد آرا شما از مرز 2ملیون رای عبور نخواهد کرد.
کاش بصورت مستقل می آمدید اما در هر صورت خوش آمدید و امیدوارم تنور انتخابات ریاست جمهوری را گرم کنید و توفیق خدمت داشته باشید.
به امید پیروزی تشنگان واقعی خدمت
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین