کد خبر: ۴۳۸۲۴۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹

رئیس ستاد انتخابات رئیسی: هجمه منافقین و استکبار علیه رئیسی نشانه مظلومیت وی است

رئیس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام رئیسی در استان تهران گفت: هجمه جریان منافقین، استکبارجهانی و برخی غافلین داخلی به آقای رئیسی نشانه مظلومیت ایشان است.
آفتاب‌‌نیوز :
سیدمهدی هاشمی سرپرست وزارت کشور در دولت احمدی‌نژاد و رئیس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام رئیسی در استان تهران در گفت‌وگو با تسنیم، گفت: حجت‌الاسلام رئیسی مدیری متفکر و کارآمد است. آقای رئیسی نمونه و سمبلی از شهید بهشتی است که اندیشه‌ها و مبانی شهید بهشتی را در خود دارد.

وی افزود: انتظار داشتیم که بعد از اعلام رسمی کاندیداتوری، آقای دکتر رئیسی مورد هجمه جریان منافقین، استکبارجهانی و برخی غافلین داخلی قرار بگیرد و اینکه امروز برخی ایشان را به دلیل مقابله و برخورد با جریان تروریستی منافقین تخریب می‌‌کنند، نشانه مظلومیت ایشان است.

رئیس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام رئیسی در استان تهران تاکید کرد: جریان تروریستی منافقین پدربزرگ جریان تروریستی داعش است و اگر آن‌ روز امثال حجت‌الاسلام رئیسی با تروریست‌ها برخورد قاطع و قانونی نمی‌کرد، امروز تروریست‌ها امنیت و آرامش را از ملت ایران سلب کرده بودند.

هاشمی با بیان اینکه حجت‌الاسلام رئیسی برنامه مدون، دقیق و کاربردی برای مدیریت اجرایی کشور دارد و در زمان لازم به اطلاع مردم خواهد رسید، گفت که حجت‌الاسلام رئیسی گزینه‌ای مردمی، فراگیر و فراجناحی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین